Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Imię: Wojciech.Wiek: 18Staż na forum: Ponad Trzy Miesiące.Doświadczenie w moderowaniu: 10/10 - Miałem własną siec i na paru sieciach J@ :)Ile czasu możesz poświęcić dla forum ?: 2-3-4h dziennie spokojnie, także zależy jaki to jest dzień wiadomo, że nikt nie będzie cały dzień na kompie siedziec :DDlaczego właśnie Ty: Hmmm... Dlatego, że miałem własną siec, na forum ogarnę wszystko co tylko się da. Jestem miły i sympatyczny. Dobrze się porozumiewam z użytkownikami cs-classic.pl.POZDRAWIAM WSZYSTKICH CLASSICÓW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TikTak 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Jestem na tak. Dobre doświadczenie w moderowaniu i dużo czasu poświęca na forum ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Podanie dobrze rozwieniete , jestem na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amN 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Na takWiekDoświadczenieWłasna sieć ale nie udana , nie Lato ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hagen664 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Ten bot na MODA ? No chyba nie :DTaki żart ;D TAK ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Jestem na tak. 10/10 i sprawa jasna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomarancza 15 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Na duże tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 jestem na tak , wiek , ogarnia , ma spore doswiadczenie : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Twoje podanie jest mało rozpisane a buźka pisał że musi być rozpisane no nie wiem, Ale z tego co piszą wyżej to wynika że jesteś ogar i dasz sobie radę więc na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiuQ 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 na TAk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoPe 4 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Ja jestem na tak, chociaż jesteś konkurentem chyba jedynym poważnym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luna25 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Jestem na wielkie TAK ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimuras 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Jestem na tak. Podanie ładnie napisane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dantuś 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Na Tak+Mój imiennik !+Ogarnięty.+Miły i wgl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Duże tak Odpowiedni wiek, jest z nami na forum długo, ma doświadczenie oraz jest kulturalny i ogarnięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
are[t] 0 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 na Tak . -Wiek-Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Extreme 0 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Na Tak. Nie będę się rozpisywał, bo wszystko zostało napisane. To co Up. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bl@deM@$teR 0 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaLiBeReK 4 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Na tak . Wymagania wypisali powyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BerTe Van OvsiK 0 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 a ja niestety jestem na nie 3 miesiace jesteś a tylko 35 godzin na forum inni mają po 100 . to jest tylko 1 powod twoje podanie mnie nie przekonuje za mlao coś napisałeś . NIE ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChiLL 74 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Na tak, jest wiek, doświadczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 A ja jestem na razie na NieCzemu?Podanie za słabo rozwinięte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi