Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 1 sygna, za bardzo wali w oczy, napis do kosza 2 napis kosz ogólnie to niezła tylko złe miejsce renderu. 3 napis kosz, mogłeś rozmyć lekko boki renderu. Sorka że tak ostro ale staram się mówić Ci co sądzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeX_Pl 89 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Spoko rozumiem muszę się uczyć dalej a teraz nie mam kiedy dlatego jest jak jest :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Prace są w miare dobre , lecz nie są aż takie dobre . Popracuj nad dobieraniem stockòw i kolorów pod render , tak zeby były idealnie dobrane , oraz żeby dobrze się komponowały. Jutro umieszczę swoją galerię , zobaczysz jak ja mam zrobione i będziesz mnie naśladował , a uwierz mi , że wielu osobom pomogłem moimi pracami. Pozdrawiam, Haze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeX_Pl 89 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Jakaś tam praca pewnie wam i tak sie nie spodoba ale tam 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 No no no fajna praca chłopie ustaw sobie na sygnaturkę bo to twoja najlepsza praca 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeX_Pl 89 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Dzięki za pochwałe Tu kolejne ale dużo gorsze prace 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Trochę gorsze ale nie są złe 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszejla. 1 144 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Te prace ostatnie są lepsze niż te pierwsze. Co raz lepiej Ci idzie, ćwicz ćwicz Powodzenia. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Jakie gorsze ? co Ty gadasz? Są lepsze od Twoich wcześniejszych . A żeby Ci lepiej szło , zapraszam do pobrania mych sygnatur ( gimp ) www.mediafire...mf7j58/ dark.xcf www.mediafire...0q5uz/ Vitek.xcf Mam nadzieję , że Wam się przydadzą. Zakaz rozpowszechniania linków na inne fora bez mojej zgody ! Pozdrawiam, Haze 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeX_Pl 89 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Napisałem gorsze bo nie chciałem się później zawieść komentarzami. Dziękuję ! za pozytywne komentarze dodaliście mi teraz motywacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeX_Pl 89 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Kolejna jakaś tam praca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGotze 25 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Prace nie są złe ,ale Haze ty mnie rozwalasz = POMOGŁEM MOIMI PRACAMI WIELU OSOBOM ,przecież twoje prace są na bardzo zbliżonym poziomie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 oj joj joj , ktoś tu czytać nie potrafi. Napisałem : "Mam nadzieję , że Wam się przydadzą." - gdzie tutaj masz napisane , że komuś pomogłem? nie wypowiadaj się jeśli masz pisać to , czego ja nie napisałem. -------- Prace są coraz lepsze, oby więcej takich. Nic ująć , nic dodać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Tu się nie kłócić bo tu oceniamy prace Mexa a nie kłócimy się kto co powiedział a prace coraz lepiej CI idą rób tak dalej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeX_Pl 89 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Kolejna praca. Wzięty pierwszy lepszy tutorial z yt Mam do tej pracy mieszane uczucia xD miałem nie dawać ale wolę się przekonać co myślicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeX_Pl 89 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Joker.^^ 4 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Prace są nie takie złe ani nie za dobre. 5/10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Fajna praca z JohnCena nie jest zła mogłeś zmienić napisy obok niego np John Cena WWE wiesz coś związane z nim bardziej jak dla mnie pasowałby ktoś z Harrego Pottera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HSK.csgo 5 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Przejrzałem twoje wszystkie prace w tym temacie i powiem ci, że robisz postępy.Ja robiłem tak, że uczyłem się robić efekty tekstowe itp. a później zaczynałem uczyć się prac z tutków i próbować wymyślić coś oryginalnego.Ps. w jakim programie robisz prace? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeX_Pl 89 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Przejrzałem twoje wszystkie prace w tym temacie i powiem ci, że robisz postępy. Ja robiłem tak, że uczyłem się robić efekty tekstowe itp. a później zaczynałem uczyć się prac z tutków i próbować wymyślić coś oryginalnego. Ps. w jakim programie robisz prace? Gimp 2.6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheBest147 45 Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2014 Moje nie oddam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeX_Pl 89 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Moje nie oddam Bierz jest mi miło, że ci się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeX_Pl 89 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Ta mi się podoba. Nie zakrywaj renderu teksturą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Fajne fajne ćwicz dalej a będzie Ci dane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi