Matisos 1 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 niezłe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoxQik. 8 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Moim zdaniem postepy robisz duze, nie myslales przejsc na PS (Photoshop)? W pracy z yt a mianowicie : Kolejna praca. Wzięty pierwszy lepszy tutorial z yt Wywal ten napis, a w zamian sprobuj zagospodarowac lepiej ta lewa strone, tak jak ktos wyzej pisal, chociaz napis zwiazany z bohaterem pracy 8/10 - ostatnia praca, choc kolory mnie nie przekonuja ;p Ja osobicie w gimipie bawilem sie moze miesiac, a pozniej juz photoshop. Niestety ciezko mi sie bylo przeniesc i wiele nerwow stracilem nad pracamy, ale powoli powoli i wychodzilo. Pozniej juz zaczalem sam cos robic, bez tutoriali Powodzenia ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeX_Pl 89 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 ciut twarz nie wyszła, ponieważ chciałem zostawić ją na później a niechcący zapisałem jako .JPEG Pewnie więcej rzeczy nie wyszło ale na razie tylko tam widzę mały błąd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeX_Pl 89 Opublikowano 24 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 stara praca ale dodana nazwa dla kolegi, od razu lepiej wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek 36 Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Powiem tak, przeglądając galerię uważnie od początku do końca orzekam co następuje. -Widać poprawę między Twoimi pracami. -Niestety bardzo źle dobierasz kolory co ma czasem paskudne efekty. -Dopóki się nie nauczysz skończ z pokazywaniem swojej typografii. Prawomocnym wyrokiem mojego sądu skazuję Cię na długie godziny czytania poradników. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeX_Pl 89 Opublikowano 24 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Właśnie lepiej gdy je pokazuje, ponieważ dzięki temu wiem co dobrze zrobiłem a co nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek 36 Opublikowano 24 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 Dodając te napisy w zleceniu tylko psujesz efekt pracy. Do galerii możesz wrzucać wszystko.. Ja w grafice kieruję się jedną zasadą - Liczy się jakość nie Ilość. Gdy to zrozumiesz wtedy będziesz robił dobre prace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak aktywności w temacie Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi