Pomarancza 15 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Imię: Adrian. Wiek: Mam 16 lat. Staż na forum: Łączny czas wizyt Godzin:Godzin: 88,8 , Dołączył: 2012-11-15, 13:47. Doświadczenie w moderowaniu: Miałem Moderatora na sieci z której Paweł mnie ściągną na Cs-Classic i nie było tam ze mną problemów Oraz miałem wlasną sieć na której jest DiabloMOD lecz sprzedałem ją Ile czasu możesz poświęcić dla forum ?: 2/5 godzin a w weekendy to 10/15 godzin. Dlaczego właśnie Ty:Bo jestem miłym konsekwętnym chłopakiem ,który chciałby pomóc przy Forum. Chętnie wyjaśniam pewne sprawy ,których nie wiedza inni gracze. Posiadając moderatora przy każdym zadanym pytaniu Postaram się Pomóc a nie zamykać żeby uciec od trudnej odpowiedzi.Chętnie pomoge rownież administracji która potrzebuje pomocy przy wgraniu pluginów:) Lecz ja głownie znam się na DiabloModach oraz Surfach. Oferuję jeszcze pomocną dłoń wrazie problemów na PW oraz na GG/Skype/STEAM 1. Brak Warnych (Obowiązkowo) - Jest 2. Musisz mieć +15Lat (Obowiązkowo) - Jest 3. Minimalna Ilość postów: 50.(Obowiązkowo) - Oczywiście 4. Minimalna Ilość czasu spędzonego na forum: 30h. (Obowiązkowo) - Jest 5. Ilość czasu jaką możesz poświęcić na forum: 2-4h dziennie. (Obowiązkowo) - Oczywiście 6. Podstawowa znajomość zasad języka polskiego,i trzymanie się ich. (Obowiązkowo) -Jest 7. Staż na forum: powyżej 1-2 tygodni. (Obowiązkowo) - Oczywiście jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Na tak Ogarnia ; ) .Ładnie to zrobiłeś ; D. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SheeN 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Podanie wygląda jak moje kolory itp :)Można dać Ci szansę na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amN 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 SheeN, trudno xD Ale widzę że wszyscy robią jak ja ( nie chwalę się ) Na tak Starasz się Podanie estetyczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 jestem na tak pomarancza ogarniety ziomek i bardzo pomocny a to sie liczy : )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wenzdey094 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Jestem na tak ogarnięty i pomocny ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiuQ 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Można dać szansę na tak, podanie w miarę napisane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoPe 4 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C!chy 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Jestem na TAK, ogarniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luna25 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kimuras 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Pewnie, że na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amelia 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theprokelo 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OutlaV 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Pomarancza, ja na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Zmień kolor czcionki, bo zielony jest tylko dla moderatorów. Ja jestem na tak. Miły, kulturalny - podanie napisane estetycznie, jest ogarnięty oraz pomocny. Jest dużo plusów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mefisto^^ Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Ja jestem na tak znam go dosyć długo i ogarnia moda Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuBiS`_ 0 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Jestem na Tak , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaDn3sS 0 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 NA tak + miły i ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Extreme 0 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Na tak, poradzi sobie ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Niestety ale jestem na NieCiągle prosisz mnie o sprawdzenie podania.Postów masz 80 a ja wolę kogoś kto bardziej się udziela na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi