Trafilem?! 4 Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 1. Nick:~WoW~|Trafilem?! 0_o2. Imię:Damian3. Wiek**: 154. Poziom na Diablo**:33,27,25,30,30 (i kilka do 10 lvl'u)5. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):6/106. Mikrofon(Tak/Nie)Tak7. Składka(Tak/Nie)**:Tak8. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/~WoW~%7CTrafilem%3F%21%200_o/193.33.176.199:27015/9. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Denerwują mnie odpaleni gracze i tacy którzy łamią regulamin (nie pomyślcie ze jestem ideałem bo też czasami złamię regulamin),. Kręcenie demek jest trochę nudne.10. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):STEAM_0:1:199795011. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: dużo12. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: o różnych porach13. Staż w grze Counter Strike 1.6:4lata14. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 (edytowane) Na nie. Już tłumaczę dlaczego. -Mało godzin na serwie -Mała aktywność na forum -Średnia znajomość amx -Wypowiedziałeś się we własnym podaniu 11. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: dużo12. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: o różnych porach Dla mnie to nie są odpowiedzi. Ale masz też plusy + składka + steam + micro Edytowane 14 Lipca 2014 przez .Arioch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
07 zglos sie 38 Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 na NIE. tak jak UP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SmakJointaa 1 Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Brak wypełnionego podpunktu w podaniu = automatyczne zamknięcie. A co do kandydata, totalnie nie nadaje się na admina, wątpie że masz 15 lat, patrząc na twoje zachowanie na serwerze wyglądasz na 12-13. Na dodatek podanie wypełnione od tak sobie, nie dodałeś niczego od siebie + brak jednego z podpunktów co wyjaśniłem na początku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masakracja 58 Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Neutral. Masz swoje zalety, ale podanie napisane od tak. Skoro chcesz być adminem, powinno Ci na tym zależeć, a nie składać podanie "na odwal". Myślę że na osobę która ma 15 lat, powinna elokwetnie się wysławiać i pisać zdania. Nie wypełniać podania jednym wyrazem. Nie będe na tak póki nie wypełnisz podania porządnie i nie udowodnisz, że masz 15 lat i umiesz korzystać z języka polskiego. 3. Wiek**: 15 11. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: dużo 12. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: o różnych porach13. Staż w grze Counter Strike 1.6:4lata14. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):Nie Tak jak pisałem wyżej. Wiek-ok Ile czasu możesz poświęcić na serwer: dużo - no sorry, ale tu jest potrzebna konkretna odpowiedź W jakich godzinach grasz?: o różnych porach -nie wiem czy się śmiać czy płakać... Staż w grze CS 1.6: 4 lata - no ok Czy byłeś adminem? Nie - przy czym nie masz jeszcze doświadczenia... 9. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Denerwują mnie odpaleni gracze i tacy którzy łamią regulamin (nie pomyślcie ze jestem ideałem bo też czasami złamię regulamin),. Kręcenie demek jest trochę nudne. A to musisz dostać od razu adma, bo grają odpały? Kiedy nie ma admina wystarczy po niego pójść, napisać do niego na steam, GG, czy też PW na forum(w zależności kto jakich komunikatorów używa). Więc tak jak pisałem UP. Neutral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trafilem?! 4 Opublikowano 14 Lipca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 codziennie gram po 2-4 godziny. Najczęsciej gram rano, a czasami gram wieczorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajman 45 Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Na Nie Padanie na odwal Wypowiedz we wlasnym podaniu mogles uzyc opcji edytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G4L4Xy TnT 1 Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 A Ja jestem na tak. Nie widzę problemu, zwłaszcza, że jest niska aktywność jak i liczebność administratorów serwera moda Diablo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Nie. - Piszesz idiotyczne posty - Masz warny. - Wypowiedź we własnym podaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 14 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Podanie zostało odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi