TheGumiS 237 Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 1. Nick: TheGumiS2. Imię: Marcin3. Wiek: 14 ( 15 rocznikowo nwm czy sie zalicza )4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): Dobre5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak6. Składka(Tak/Nie): Tak7. Link do swojego GT**: https://www.gametracker.com/player/TheGumiS/193.33.177.87:27051/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Wiem ,że mimo tego iż jest wielu adminow ale akurat nie zawsze są, jest godzina 20:44 i 0 adminow. Tak jak każdy ma życie prywatne, ale ja dużo czasu na niego nie przeznaczam bo mieszkam w mało ambitnej wsi . A tak po za tym to , czasami sie napisze jakieś małe przeklenstwo z powodu iż sie denerwuje ale ogarniam sie po chwili.9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Nie posiadam, lecz myśle nad kupnem ( 8 EURO NA STEAMIE )10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: rożnie, od 1 h do nawet 6 h jak mi sie bedzie nudziło.11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Dni robocze to od 10-11 do 0:00 ( W tych godzinach beda małe przerwy) to tez dotyczy sie weekendu 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 5-6 lat z przerwami.13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Tak 1. Ukończone 15 lat +/- 2. Przynajmniej 20 godzin spędzonych na serwerze - 3. Zachowanie kultury na serwerze +/- 4. Przynajmniej 10 sensownych postów na forum + 5. Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) + 6. Posiadanie mikrofonu + 7. Składka za admina 7,38 zł SMS (istnieją wyjątki. Wystarczy napisać do opiekuna) ~~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Jestem na nie Wiek -Czas gry na serverze - Nie widziałem Cię -Moim zdaniem spróbuj następnym razem gdy będziesz dłużej na serverze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Masz tylko 17h na serwie Mała aktywność na forum. Nabij aktywność i wtedy złóż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Clever. 0 Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Nie, ponieważ jesteś za młody na tą funkcję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLA 11 Opublikowano 19 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2014 Także jestem na nie, obserwując Cię na serwie, nie tylko"czasami" Ci się zdarza nadużywać tzw. przerywników - admin musi dawać przykład, a nie rzucać habasem na lewo i prawo; poza tym nie masz wymaganego wieku; mimo, że ostatnie pare dni widzę Cię często, to godzin jest zbyt mało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pawe(L)ek Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Także jestem na nie. nie spełniasz co niektórych wymagań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 nie spelniasz wymagan i startujesz na admina? zacznijmy od tego ze nie wystarczy miec te 20h i aktywnosc zebys byl adminem.. ludziem musza cie poznac przez jakies miesiac jak nie wiecej a nie, ze przegrasz 20h w 2 dni i juz skladasz podanie.. tym bardziej ze powinienes przeczytac wczesniejsze podania, w ktorych pisalem ze jest juz ponad 15 adminow i wieksza ilosc bedzie wplywala bardziej negatywnie niz pozytywnie na gre.. pograj z miesiac, poczekaj az soot wyrzuci kogos i wtedy probuj bo gdyby chodzilo tylko o wymagania to kazdy po paru dniach mogl miec admina, a to bez sensu ;s 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Ja niestety na Nie. Tylko 17h na serwerze i przeraża trochę mnie Twój wiek, jak dla mnie jesteś zbyt młody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiE RoB Mi SsOw 58 Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Ja również na nie, często wyzywasz graczy, używasz wielu wulgaryzmów, po prostu nie zachowujesz kultury osobistej. Poza tym mało czasu spędzasz na serwerze i nie dziwię się, że inni gracze cię nie znają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pebble 74 Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 niePopraw aktywność na forumZrób dobij 20 godzin na serwerzezłóż podanie za tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rooleycoaster 0 Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Tak samo jak u gory. - wiek - aktywnosc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Na nie. - aktywność, - wiek, -wulgarne zachowanie na serwerze, - nie spełniasz warunków a składasz podanie. spędź więcej czasu na serwerze, zaaklimatyzuj się na serwerze i nie zachowuj się tak wulgarnie na czacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asiunia 30 Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Po 1. Mało graszPo 2. WiekPo 3. Sory ale nie ogarnąłbyś skoro sam nie umiesz się zachowaćPo 4. Nie lubię Cię (ale nie brać tego pod uwagę)3 razy NIE -> DziękujemyPS. ADMÓW STARCZY -> Prośba do opiekuna aby czasowo wyłączyć możliwość dodawania postów w tym dziale! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek#1 24 Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Na nie-godziny-wiekpozatym nie widzialem Cie wcześniej nawet na forun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Na nie. Spróbuj za tydzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 20 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Na NieJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi