KiToL 580 Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 1. Nick: KiToL 2. Imię: Karol 3. Wiek: 18 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 9/10 5. Mikrofon(Tak/Nie): tak 6. Składka (Tak/Nie): tak 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/KiToL/31.186.82.184:27691/ (ci co mnie znają wiedzą że jestem tutaj dłuższy czas) 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Opisz Siebie: Więc tak: mam na imię Karol, 18lat, idę do 3klasy technikum, pochodzę z małego miasteczka (Terespol). Interesuję się sportem (piłką nożną, kiedyś podnoszeniem ciężarów), mechaniką samochodową, sprzętem audio i oczywiście panienkami ^^. Wieczory lubię spędzać z koleżankami/kumplami przy piwku Jeśli chodzi o charakter to raczej jestem systematyczny, lubię obserwować świat z boku i później wyciągać wnioski. Swoje zdanie przedstawiam jasno i treściwie. Do wszystkich zadań podchodzę z cierpliwością i wytrwałością. Dość często jestem szczery i bezpośredni. Zwracam uwagę na punktualność i staram się dokładnie wypełniać swoje obowiązki. Często też bywam zamknięty w sobie. Nie lubię gdy ktoś mi coś narzuca. Nie szukam spin i staram się być w porządku do innych (oczywiście nie do wszystkich się da). Jakieś 2 tyg. temu zrezygnowałem z admina ze względu na atmosferę jaka panowała + mało czasu na csa. Dziś chciałbym złączyć siły z administracją i pomóc w rozwoju serva. Nie mogę już patrzeć jak prawie za każdym razem kiedy wchodzę na serva lata jakiś odpał, ktoś się kłóci, klnie, czy nadużywa mikra. Po prostu już mnie irytuje co niektórych zachowanie. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: tak, STEAM_0:1:40912139 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: do 4h w ciągu dnia 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Wszystko zależy od pracy/szkoły. Trudno jest dokładnie powiedzieć godzinę, ale w przybliżeniu coś takiego od poniedziałku do piątku między 10 a 18, 00 a 3 w sobotę między 12 a 15, 19 a 3 w niedzielę między 13 a 15, 22 a 3 12. Staż w grze counter strike 1.6 6 lat z przerwami 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): tak Pozdrawiam! 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Duże tak, grałem z nim niejednokrotnie. Ma 17h na serwerze ale pewnie szybko nabije, ogarnięty i dobry admin. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 Tak tak i jeszcze raz na tak, potrzebne są jakiekolwiek argumenty? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.Wiolka. 138 Opublikowano 21 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2014 duuuże TAK! świetny admin i wszystko ogarnia tak jak potrzeba 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajmi1 105 Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Na tak ... No to co Luffy kiedy ogłaszamy oficjalnie twój powrót? jutro? OK!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Pewnie że jestem na tak. Wymagania spełnia, był tutaj adminem, jednym z lepszych. Nie wiedzę przeszkód by nie dostał tego stanowiska jeszcze raz. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hajdzik 267 Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Chłopie Duże tak potrzebujemy cie i to bardzo wymagania spełnia wszystkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dolar91 44 Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Pewnie ze tak...pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Na tak po tym co przeczytałem od starych graczy to byłeś tu adminem i nawet dobrym masz steam wszystko masz a teraz potrzeba adminów więc wielkie tak praktycznie już cię można przywitać na podkładzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Kitol, chyba sam nick mówi sam za siebie xD Witaj ponownie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek P56 57 Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Pewnie ze tak. 17godzin ma? On ma wiecej godzin przegrane jak Wy wszyscy razem. Pzdr 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 22 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2014 Przed resetem GT 400h przegranych , to mowi samo za siebie. Przyjety 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi