Tropiciel 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 1.Twój Nick:Tropiciel. 2.Nick admina/gracza który zawinił:-uwagalamie- 3.Admin/Gracz :admin 4.Data i godzina:przed chwila 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie):mój ban 6.Opis sytuacji:zbanowal mnie za skracania a to nie prawda bylem 1 niech sie nauczy grac nie moja wina ze bh nie umie robic chce ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AxmPl 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Po 1. Nie za skracanie tylko za autoducka Zapraszam do obejrzenia fotki niżej: ( cs-classic.pl/viewtopic.php?t=5419 ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tropiciel 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 a to uzywam nie na deatrunie tylko na speedrunach i tych ffa. na deathrunach tylko jak jest dozwolony zrob demko jak uzywam na serwie a nie.. masz mi dac ub i tyle [ Dodano: 2012-12-31, 11:22 ] to daj ub jak mozesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziela1408 0 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 1.Kiedy ,,przed chwilą'' to konkretną godzinę powinieneś podać2.Dowody ,,mój ban'' to nie jest powód przecież pisze (demko/screeny/świadkowie)3.Nie napisałeś Ip mogłeś napisac że dasz na PW4. Powinieneś napisać to z konsoli co piszePozdrawiam ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amN 0 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Po 1. Masz demko jak używa ? uwaga lamie jak nie ogarniasz admina to nie składaj podanie.Axm dałes dowód jak sie przyznaje , okej. A jak Ci powiem że cisne codziennie na WH jak adma nie ma uwierzyłbyś ? No widzisz , a on nie używa tutaj :)Powinno być UB , ale to ktoś Wyżej zadecyduje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rotek123 0 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 AmN ty sobie na za wiele nie pozwalasz? Masz adma nie wiem.. tydzien? Pozwalasz sobie na ciśnięcie adminów którzy są tu od dawna? Za kogo ty się uważasz? Za jakąś gwiazdkę? kolej na tropiciela - Co ty sobie wyobrażasz pisząc - masz mi dać ub i tyle? .. Nie masz najmniejszego prawa na pisanie czegoś takiego! Pod żadnym względem!amN wracając rozumiem, że bronisz kolegi, ale ... hmm szczerze? Po tym czym obdarzyło mnie doświadczenie i życie wiem jedno - nie ufaj w słowa pisane w internecie... Nie wierz w nic Rozumiem.. BO ON NAPISAŁ, ŻE NIE UŻYWA U NAS TO ZNACZY ZE NIE UŻYWA i my musimy mu wierzyć tak? Twoja ufność i jednostronność są straszne nadal nie wiem jakim prawem dostałeś rangę admina.PS: Ziela gratuluję WARNA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaLiBeReK 4 Opublikowano 7 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2013 Ludzie , co to za kłótnie ? Ludzie powinni się jednoczyć , a nie kłócić o błahostki . Ban dawno minął , niech zamknie ktoś temat . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tropiciel 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 1.nie uzywam autoducka (tzn nie tutaj i to dawno uzywalem w sumie) 2.nie ma dowodow na to-jest tylko jakis moj post ktory malo daje 3.ban jest niesprawiedliwy i nie dostalem ub juz od 2 tygodni a nawet 3 4.to jest perm 5.ub sie nalezy rotek123,ja serio nieuzywam autoducka u was nawet chyba od 5 miechow ogolnie to ze napisalem to nic nie znaczy i lepiej nie pisz glupot bo na idiote wychodzisz-zazdroscicie rekordow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rotek123 0 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Ciśnij mnie dalej, zarobisz bana na forum będzie spokój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 UB ponieważ nie ma demka,a dla Panów warny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi