amN 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Wywiad z Global Moderatorem - NiezłylolKolor Szary - amNKolor Pomarańczowy - NiezłylolHejka. Na początku przedstaw się nam , powiedz jak masz na imię , ile masz lat i gdzie mieszkasz.Czesc . Mam na imie Paulina , mam 18 lat i mieszkam w malym miescie niedaleko Szczecina.Dobrze. To powiedz nam teraz czym się interesujeszInteresuje sie fotografią , grafiką , piłką nożna a najbardziej to FC Barcelona mnie kręci .No no , Kobieta i piłka nożna , fajnie. Słyszałem że w tym roku piszesz maturę , powiedz nam na jaki kierunek.Zamierzam isc na kierunek detektywistyczny , ale co z tego wyjdzie to czas pokaże . Dobrze , gotowa na kilka szybkich pytań ?TakKto jest według Ciebie najzabawniejszą osobą na forum ?DawidekNajbardziej pracowita osoba ?Paffcio [-.-]Najbardziej spamująca osoba ?haha , wiadomo ze ja A na 2 miejscu : aLywow. ;d tak mysle Najmilsza osoba na forum ?no nie wiem , wszyscy są na swój sposób mili Masz rodzeństwo ? Jeżeli tak powiedz kogoMam , brata .Masz zwierzaka ?Mam , świnke morską Pysie Heh , zabawne imię. Teraz pytania związane z Csem.Od kiedy i Kto zachęcił Cię do gry w Counter Strike ?3 lata temu zachęcił mnie do tej gry mój kolega Jak i przez kogo trafiłaś na Cs-classic ?Na classica trafiłam przez kolege [Jacoba] który mi ją polecił , bo szukałam nowej sieci.Na jakich modach lubisz pogrywać?Only DD2 oraz Cod Mod 8k Na jakiej platformie grasz ?Non SteamOkej , to tyle. Dzięki za udzielenie wywiadu. Chciałabyś może kogoś pozdrowić ?Przyjemnośc po mojej stronie.Chciałabym pozdrowic moich wszystkich ziomków Podobał Ci się wywiad ? Chcesz takich więcej ? Postaw piwo ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 haha ; dd juz drugi wywiad ze mną , jaka ja sławna xd 8-) 8-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Fajny wywiadzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
precel 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 spoko wywiad niezlyLOL. jeszcze trochę i Hollywood :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luna25 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Fajny wywiad ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SheeN 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 niezlyLOL., no sławna. I najwięcej spamisz xD. Wywiad fajny xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChiLL 74 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Dobry wywiad :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amelia 0 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Fajny wywiad, fajnie się czytało, czekam na więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fixer 7 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 Kurde ja chciałem z paulina zrobić wywiad xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 30 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2012 mozemy zrobic kolejny haha ; d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Słabo troszkę. Mało pytań.. takich szczegółowych. :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaLiBeReK 4 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Niezły wywiad niezlyLOL., :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeTe123 0 Opublikowano 31 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2012 Dobry wywiad ; D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Wywiad nie za bardzo rozpisany ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Effcia 25 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 fajny wywiad ./ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomarancza 15 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Nie jesteś redaktorem ... Powinien być warn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skrillex Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Moje wywiady lepsze xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amN 0 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Skrillex, Ty tam siedz cicho Adamie xD Pomarancza, wskaż mi punkt w regulaminie gdzie jest Zakazane pisanie wywiadów przez osoby nie mające rangi redaktor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skrillex Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 I tak jestem lepszy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Washi 0 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Wszystko okej ale jak przeczytałem jaki twój jest ulubiony klub to aż mnie skręciło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondziorex2 0 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Wywiad w mia reo k Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi