Skiperek 197 Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 (edytowane) 1. Nick:Medyk +2. Imię:Patryk3. Wiek: 174. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):dobre tak jak ostatnio pisałem nie wiem co tam pisałem wtedy XD ale to samo ;p5. Mikrofon(Tak/Nie)tak6. Składka(Tak/Nie):tak7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/server_info/193.33.177.87:27051/top_players/?query=Medyk+%2B&Search=Search8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Hmmm Tak jestem osobą kulturalną, mam poczucie humoru jak za pewne nie którzy widzieli znaczy słyszeli mnie Przestrzegam regulaminu no trafiła się wpadka że dostałem dziwnego przycisku ale wiadomo ktoś woła i się rzuca słuchawki na klawe to tak jest xD Tam było dużo innych banów ale to może tylko wyjaśnić ten które mi dawał bo za dużo pisania No nawet musiałem ss-y rzucić bo było podejrzenie że gram na wh nie stety Ale jak później się okazało czyściutki i świeżutki jestem 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):#1 Medyk + STEAM_0:0:51690570 37.248.254.79 Steam 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: ile próbuje jak najwięcej Widać czasami mnie wieczorami czasami rano ale wiadomo nie którzy pracują ;D Ale najdłużej w weekendy mogę spędzić na cs No i muszę czasem do czasem grać na zombi modzie i ogarniać bo do tego też się zobowiązałem 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Po rannych , popołudniowych i wieczornych czyli jak mam z kim grać to gram a jak nie to nie mam humor to gram jak nie mam humoru to nawalam w cs dalej Wiadomo różnie to bywa od 15 sierpnia czy tam 17 będę bardzie aktywniejszy więc spokojnie trochę poczekamy i będę no life 12. Staż w grze Counter Strike 1.6:gram od 10 roku życia Wiem jak działa wh,aim,sh i wspomagacze ;P Skąd ? Gdy byłem dzieciakiem to tego używałem ;p Wiadomo nie umie się na samym początku grać to trza było się czymś wspomóc. Ale teraz bez niczego ram więc jestem czyściutki No taki mały skrót Jak nie wierzycie że jestem dobrze wychowany patrzcie podanie na zm 13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):Tak. Byłem Na JB, Zm i tak na kilku jeszcze byłem Mam Pozwolenie Od Rybaka Do Złożenia Podania Na Admina. Nie wierzycie pisać do rybaka Więc proszę o nie stawianie warnów tylko skontaktowanie się najpierw z nim Miłego rozpatrywania Podania oraz miłej gry. Jakieś nie wyjaśnione sytuacje najpierw pisać na gg42812886 wyjaśnimy i pisać wtedy komentarz ;P Bo w poprzednim podaniu ładnie na mój temat kłamali więc jak coś nie pewni pisać na gg dziękuje za uwagę ;pWypowiedź buuuu!?. Widzie gracz bo aktualnie adma już nie ma dalej oskarża na mój temat. Jak z tego się usprawiedliwić. To jest proste. Nie gadam na serverze przez mikro -_- bo siedzę na ts i gadam cały czas na ts a jak coś to piszę i piszę z kulturą a nie jak po niżej napisał Buu!?. Jednak nie żałuję że złożyłem wtedy na niego skargę ,,ymm z tego co wiem tydzien.nie minal od poprzedniego podania. na nie.- brak kultury co gracze zauwazeli na serwerze- brak cierpliwosci co jest wazne w posadzie admina- skopiowane podanie i cijt dopisane do niego. postaraj sie bardziej i zloz podanie za tydzienps. slowa "kur**" i inne slyszane przez twoje mikro nie sa przyjemne. '' Shanell. Po pierwsze owszem skopiowane ale dodane co nie co jest. Po drugie próbowałem się z Tobą skontaktować co byłaś na serverze na 5 s zero odpowiedzi. Odpowiedz mi na pw KIEDY NIE MIAŁEM KULTURY ? ludzie z ts wszyscy wiedzą że mam kulturę i nie jedna z ts by mogła się podpisać pod tym. A że na Ciebie wcześniej złożyłem skargę to nie znaczy że masz kłamać na mój temat. Kobieto ogarnij ;/ Teraz do Tych dwóch osób co wymieniłem po wyżej. Nie kłamiecie ? To patrzcie co pisaliście wtedy w moim podaniu a co teraz. Zmieniliście zdanie ? chociaż was nie widziałem od tamtej pory ? dziwne co nie ? przestańcie kłamać na mój temat bo tylko wyrabiacie sobie na swój temat złą opinie -_- bezsensowne są wasze wypowiedzi .. Edytowane 26 Lipca 2014 przez Skiperek Zezwolilem na napisanie podania - mała liczba aktywnych adminów na serwerze sprawdzeni ludzie są potrzebni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 W poprzednim podaniu bylem na nie, lecz wyniklo to z mojego bledu Jestem na tak: +AMXX +wiek +Mikrofon +GT 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warklad 14 Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 ymm z tego co wiem tydzien.nie minal od poprzedniego podania. na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warklad 14 Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 ymm z tego co wiem tydzien.nie minal od poprzedniego podania. na nie. - brak kultury co gracze zauwazeli na serwerze - brak cierpliwosci co jest wazne w posadzie admina - skopiowane podanie i cijt dopisane do niego. postaraj sie bardziej i zloz podanie za tydzien ps. slowa "kur**" i inne slyszane przez twoje mikro nie sa przyjemne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Jestem na tak amxx wiek aktywność @buu rybak mu pozwolił złożyć podanie przeczytaj dokładnie całe podanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheGumiS 237 Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Jestem na Tak Fajnie sie z nim gra xD Kulturalny amxx 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warklad 14 Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 nie czytam editow nadal.na nie. powody wyzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-ce 10 Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Na probe,ale jak jedno zle zachowanie lub cos zlego z Twojej strony to dla mnie wyjazd natychmiast. Na okres probny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gemciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 1 145 Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Na tak, nie zauważyłem braków w kulturze, ma już admina, wiek. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiE RoB Mi SsOw 58 Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Na TAK, ogarnia AMX, dobry wiek, miał admina ;] 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
InnVis 181 Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Hmm ziomek na tak amx wiek aktywność Jestem za okresem próbnym . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Ja nadal na nie i swojej decyzji nie zmienię. Faktycznie mało ostatnio jest aktywnych adminów, ale to tylko dlatego, że są wakacje i większość wyjechała. Co do podania, znowu skopiowane i nadal bez sensu ; bez ładu i składu. Ciężko z mojej strony byłoby ci zaufać bo to zaufanie przekreśliłeś definitywnie, ale cóż zrobić, twierdzisz, że się nie znam. Nie daję rady a co za tym idzie u Ciebie brak cierpliwości, gdzie to jest potrzebne. Uważam, że to wszystko z mojej strony, bo zaraz będzie, że kłamię lub wymyślam historyjki. Pozdrawiam. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLA 11 Opublikowano 25 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2014 Jestem za okresem próbnym, może przez ten czas udowodnisz, że się nadajesz, ale wróć za tydzień, niektórzy muszą czekać określony czas, aby ponownie złożyć, więc nie róbmy wyjątków i też dostosuj się do określonych zasad. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wozik 21 Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Jestem na tak -Wiek -AMX -Był już adminem -Ogarnia -Składka -Pomaga pisząc u@ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abart 23 Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Jestem na WIELKIE NIE!->Dla mnie jesteś osobą "NAWIEDZONĄ" i nic dobrego nie wniesiasz jako admin. ->Dalej nie znasz regualminu na forum!!->Nie wiesz że podania składa się co TYDZIEŃ a ty składasz po trzech dniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vernon 114 Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Ja jestem na nie bo najpierw trzeba wywalic innych a nie zeby bylo ponad 15 adminow to jest smiech.. Do tego pisales na serwie ze mimo negatywnych odpowiedzi w podaniu itak bedziesz mial admina bo siedzisz z sootem na ts wiec moge cie odrazu powiedziec ze nic ci to nie da Ps - 2 dni temu wiekszosc byla na nie wiec w 2 dni na pewno nie zmienisz zdania innych o tobie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 26 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2014 Podanie raz na tydzień - i tu nie powinno być żadnych wyjątków. Masz już jednego admina, ale i tak pchasz się jeszcze tu.. Wbiłeś na serwerze ponad 25h tylko po to, żeby były wymagania.. Tak wgl. na tym bf, już chyba za dużo tych adminów. Na nie 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xomib 1 Opublikowano 27 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2014 jestem na tak bo ogarnia ) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzywka 31 Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Jestem na Tak Często gra na + Siedzi na TS na + Kultura do poprawy Wiek na + 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk LSC 8 Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Moim zdaniem jest wystarczająco dużo adminów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pebble 74 Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 takamxxmikrofonwieksteam miał już admina.Co prawda na BF2 jest tyle adminów,że szkoda gadać,ale jeśli będzie aktywny to się przyda pomoc.PS. czytajcie podanie do końca,napisał,że rybak pozwolił mu złożyć 2 raz podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patriotaRM 6 Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Jestem na tak dobry kontakt amx wymagania aktywnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Medyk jedna skarga na cb związana z kulturą albo z zbyt wygórowanym banem i wylatujesz. I jeśli będziesz mało siedział na Bf-ie tez wylecisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 28 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Przyjęty pisz na Pw/GG Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi