getreektm8 6 Opublikowano 1 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2014 super prace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 (edytowane) dawno nic nie robiłem o to jakaś tam mała edycja Edytowane 14 Grudnia 2014 przez JamesRodriguez 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 14 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2014 sliczna xd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 (edytowane) Dawno nic nie robiłem i tu takie coś xd w avatarze się trochę bawiłem z napisem i numer a w sygnaturce dodałem parę rzeczy xd Edytowane 30 Grudnia 2014 przez JamesRodriguez 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Bardzo fajnie Ci to wychodzi widać, że masz pojęcie co i jak Ps. Też lubie Jamesa jest jednym z moich ulubionych zawodników. +! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Na sygnie ten James wygląda jak z kartonu xD popraw 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 avek miodzio tak trzymać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 30 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2014 Rewox ma racje xD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 31 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2014 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 fajne xd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszejla. 1 144 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 może być xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Pamiętaj Miszejla że to napisy są a w nich dobry nie jestem ostatnio robię troche prac to może galeria będzie dosyć aktywna 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
citiencel 29 Opublikowano 3 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2015 dawno nic nie robiłem o to jakaś tam mała edycja Słaba praca, nie wiem co poza zmianą kontrastu, ubarwieniem i dodaniem tych maźnięć pędzlami tu zrobiłeś, w każdym razie nic specjalnego. Dawno nic nie robiłem i tu takie coś xd w avatarze się trochę bawiłem z napisem i numer a w sygnaturce dodałem parę rzeczy xd Avatar ujdzie, aczkolwiek jest banalny. Sygnatura do kosza. Jakieś tandetne glimpsy i te napisy... Katastrofa. W dodatku render w ogóle niewtopiony. Nakleiłeś po prostu wszystko na siebie i nic poza tym. Nie wiem co tutaj komentować. Po prostu słabe. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.Burger 82 Opublikowano 7 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 Kilka prac niestety mi się nie wczytuje ale te co się wczytały. Jeżeli robisz to wszystko sam od początku do końca to szacun XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 7 Lutego 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2015 bo te 1 były wrzucane na innym hostingu gdzie znikają po jakimś czasie. A te, które są z tego co jest na forum. Tak robię od początku do końca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak aktywności ze strony autora, jak coś proszę pisac na PW z prośbą o otworzenie tematu. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi