Karisek 88 Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 1. Nick: Karisek 2. Imię: Karol 3. Wiek: 25 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 7/10 5. Mikrofon(Tak/Nie): TAK 6. Składka (Tak/Nie): Nie (ale zawsze można posłać smska w przypadku pozytywnego rozpatrzenia podanka ) 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Karisek/193.33.177.166:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: W sumie to nie lubie pisać o sobie, więc może od razu przejdę do "czemu akurat Ty" hmm najbardziej irytująca sytuacja na serwie jest wtedy, kiedy nie ma żadnego admina, gdyż wtedy na 15 ZM tylko 3-4 wykonuje cele... generalnie wielu graczy wykorzystuje fakt, że nie ma admina i nieprzestrzegają regulaminu, stawiając za dużo LMów, skanując itd. dlatego kolejny admin przydałby się na serwerze. Myśle że nadaję się na admina, ponieważ gram już tutaj dosyć długo i doskonale znam regulamin, no i nie mało czasu spędzam na serwerze 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 4-6h 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**: Dni robocze: raczej po południu; weekendy: od rana mogę być dostępny 12. Staż w grze counter strike 1.6: ok. 8 lat 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**: Nie, ale gdzieś trzeba zdobyć doświadczenie ** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Często widuję na serwerze. Wymagania spełnia. Jestem jak najbardziej na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichaL :) 4 Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Ja tak samo jak Inka na serwerze widuję, wymagania spełnia na TAK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Na tak -Swój chłop -Podrywa mnie! xDD A tak poważnie to : -Ogarnięty -Nie pamiętam żebym go za cokolwiek banował -Zna dobrze regulamin -Wymagania Spełnione-Na zm brakuje adminów, nie ma Fifixo i Dawcio. I na pewno szybko ogarnie Admina ja w tym mu pomogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black14 132 Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Jestam na Tak. Gram na serwerze już pare dni i jest często. Spełnia wymagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zangetsu Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Jestem na tak , dlaczego? Bo ogarnia grę nie złapałem go żeby złamał kiedykolwiek regulamin , swój chłop idzie się z nim dogadać , nie wdaję się w dyskusję ani w kłótnie , jako zombie nie kampi zazwyczaj jest za mną w kampie xD , jest lubianym na serwie >.> . Możecie się zdać na moje zdanie bo ja z was gram najwięcej x] czasami nawet po 10h + dziennie (tak jestem no-lifem) xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Amx zna. Ma micro i składkę. Bardzo dobra aktywność na serwie i w miarę na forum. Poza tym pamiętam go z cod moda 4k1 spoko ziomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Jestem na tak: -Amx -Składka -Aktywność zarówno na serwerze jak i forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iss9 119 Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Tak Widziany na serwerze Znany przez graczy Amx zna Skladka i aktywnosc na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 31 Lipca 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2014 Pisz na GG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi