Zon Beast 0 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 1. Nick: Zon Beast2. Imię: Mateusz3. Wiek : 194. Poziom na Diablo :335. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 7/106. Mikrofon(Tak/Nie) :Tak7. Składka(Tak/Nie) : Tak8. Link do swojego GT : Nie do końca czaje o co w tym chodzi.. 9. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem : Powiem krótko, gram 2-4 godziny dziennie tutaj, a szczerze mówiąc adminów spotykam rzadko. Co gorsze kiedy wychodzą, wchodzą cziterzy, którzy mnie irytują delikatnie mówiąc. Nie sądzę, żeby to podanie miało sens i pewnie nikt się nie zgodzi, ale spróbować zawsze można.10. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Posiadam - STEAM_0:1:3575528811. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze? : Jak powyżej, 2-4 godzinki dziennie.12. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend) : Różnie, przeważnie wchodzę co 20 minut na jedną mapę, zajmuje się czymś innym i znowu wchodzę na rundę bądź więcej.13. Staż w grze Counter Strike 1.6: 3 lata.14. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Tak @Spoko Masakracja, nie spodziewałem się innej odpowiedzi, żyje nadzieją ** - bardzo ważne(Bez tego punktu podanie zostanie odrzucone) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masakracja 58 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 No więc tak na plus:-wiek -steam -mikro -składka Na minus: -Brak linku do gt (wielki minus) -punkt 9. A zgłosiłem chociażby mi jakiegokolwiek czitera, i żebym wbił na serwer i go sprawdził? Nie... Istnieje takie coś nawet jak gg, specjalnie je mam aby gracze NS też mogli się ze mną skontaktować. -znowu punkt 9. Nie widzę tam opisu siebie, nic o sobie nie napisałem, tylko się wyżalasz że w wakacje gdzie każdy gdzieś się wygrzewa na piasku, to Ty że nie ma adminów. Wystarczy pozatym nagrać demko na czitera i on dostanie bana prędzej czy poźniej. -kolejny minus to brak aktywności na forum. Konto pod podanie. Myślisz że 2 posty wystarczą w tym jeden to podanie? Uzupełnij aktywność na forum popraw podanie i spróbuj za tydzień, nie to żebym był na NIE, po prostu NEUTRAL, ale i tak jeszcze uważam, że jeszcze nie Twój czas - tak powiada Lato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Konto dla podania. Nie wiesz co to gt. Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajman 45 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Na NIE niby byles adminem a nie wiesz co to gt Podanie wyglada jak napisane dla zabawy I ta dziwna frekfencja czyli wchodzenie co 20 min na 1 mape a co z reszta ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 W skrócie: ( gt = gametracker serwera, pokazuje ilośc przegranych godzin na serwerze przez graczy itd. tutaj masz podac GT, czyli wejdź tu: http://www.gametracker.com/server_info/193.33.176.199:27015 wejdź w zakładke "Top Players" wpisz swój nick, wyszukaj i wstaw linka ) Dziwi mnie ta twoja "frekwencja" , oraz słaba aktywnośc na forum i posty... Przyjmę Cię na okres próbny, ale jeśli nie nadrobisz aktywności na forum, i będziesz miał słabą aktywnośc na serwerze to cię wyrzucę. Okres próbny do 08.08.2014 Nick + hasło na admina na PW. Składkę załatwimy również na PW. Przyjęty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Przyjęty na okres próbny, mało adminów. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi