markerr 0 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 color] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Konto dla podania. Mało godzin na serwie. Nadrób aktywność i złóż podanie za tydzień :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Na nie -Konto dla podania -Za krótko z nami jesteś. -Nawet dobrze regulaminu nie znasz i nadużywasz provipa @Edit Arioch ty grasz na zm wgl? jak tak to jaki nick? Nie mogę ci wysłać na forum prywatnej wiadomości więc piszę tu Możesz odpisać na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Na nie, aktywność na forum, konto dla podania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pebble 74 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 niekonto dla podaniaza mało godzinpodobno łamiesz regulamin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black14 132 Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2014 Na nie-mało godzin -konto dla podania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zangetsu Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Nie. -Gram dużo na serwie i jakoś mało ciebie widzę więc wątpię w to abyś nagle był online więcej niż wsześniej -Brak jakiegokolwiek kontaktu z tobą (nigdy nie odpisujesz ,zlewasz sobie innych) -Nadużywasz ProVipa i tylko czekać aż Ci go w końcu zabiorą -Zdarzyło Ci się nieraz złamać regulamin (byłem tego naocznym świadkiem) -Podanie nie spełnia wymagań wzoru (liczba postów jest zbyt mała) To chyba wszystko raczej nie muszę więcej wymieniać :x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 jestem na nie Mało moze jestem na zombi modzie ale gdy wchodzę od czasu do czasu wgl Cię nie widzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2014 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi