Marcinek 5 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Wzór: 1. Nick:RRR 2. Imię:Mikołaj 3. Wiek:15 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 6/10 5. Mikrofon(Tak/Nie):Tak 6. Składka (Tak/Nie):Tak 7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/RRR/193.33.176.64:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem:Jestem miły kulturalny lubie pomagać admom chce pomoc ogranąć serwa zeby było na serwie miło i sympatycznie 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak:Nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 7 godz 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy):13-16 , 19-24 12. Staż w grze counter strike 1.6 6 lat 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )Tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 już widzę że nie wiesz co to gt :x chyba że pomyliłeś kopiuj - wklej :x Poprawiłeś widzę. Masz dobry czas na serwie ale mimo tego. średnio ogarniasz amx konto na forum dla podania twoje podanie mnie wcale nie przekonuje :x Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Webao 0 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Jestem na tak często jest na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EbrO_SkY 10 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Na tak ale "okres próbny" +/- - Amx + często na servie + informuje mnie o cziterach + Miły i ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
los ami 3 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 jestem na tak codziennie na servie kultura wg zasluguje amx ok stawiam na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spr!Nt221 0 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Codziennie na serwie cie widzę daje na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bol3k 0 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Jestem na tak, dużo czasu przesiaduje na serwerze, jest zaangażowany w to co robi. ( wiem bo znam go osobiście) Jest bardzo miły i pomocny. A w ogóle przyda się nowy admin na tym serwerze. Pozdrawiam! PS: odbanujcie mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Gram czasami na tym serwie i duzo jest odpałów wiec sprzyda sie ktos tam:)Wiem ze moj głos sie liczy mniej bo nie gram tak jak inni ale sadzac po GT mozna dac mu szanse:)AMX jest proste to nawet do mnie pisz na PW to Cię poducze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArCuZ 1 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Zawsze widze cię na serwie jestem na TAK ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
69. 8 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Tak "probny" -ogar -kultura -amx nie przekonuje ,ale douczysz się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 No nie wiem, reklamujesz na majku swoje podanie. Jestem za okresem próbnym, bo z amx i forum widzę ciężko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3yczek 15 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Na okres próbny +/-amx +steam +składka +często na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Na tak, aktywny i ogarnięty gracz, potrzeba takich adminów, tylko nadrób aktywność na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2014 Nie widzę Cię na tym stanowisku na obecną chwilę - Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi