gruby00010 0 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 1.Twój Nick: Cyber marian 2.Nick admina/gracza który zawinił: ZawodnikT 3.Admin/Gracz : Chory umysłowo 4.Data i godzina: 18.30-19.00 taka godzina lecz nie wiem czy dokladnie..4 sierp 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://przeklej.org/file/mp7PGr/Zawodnik.rar 6.Opis sytuacji:Nagminnie łamał regulamin,groził że "zabije" (chodziło mu ze w realu),śmiał się gdy pisałem że jeszcze raz taka sytuacja i leci ban, Proszę o najgorszą karę jaką może dostać,GROŻENIE że zabije to już przesada a napewno na żadnym serwerze by mu to nie uszło na sucho, PERM i koniec... lecz róbcie co chcecie.I tak pewnie dostanie na 3h bana... Odnośnie Marka Koniarka (Veb-nowy nick) nie jest tak łatwo mnie wyprowadzić z równowagi...Twoje podpuszczanie i obrażanie mnie Ci nie wychodzi... Też polecisz kiedyś...przyjdzie na to czas... P>S : MYSLICIE ZE KUZWA JAK ADMA NIE MA TO MOZECIE WSZYSTKO !!! ? BAYO i pzdr dla kozaków w necie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Jeżeli ci grozi to idź na policję. Przepraszam ale nie zbanuje gościa za coś co pisze prawie każdy z was, admin ma się trzymać tabelki z banami. Wrzuć to na speedyshare bo tutaj się tego nie da w ogóle obejrzeć, czekać minutę na pobranie ^ ^ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black14 132 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Patrząc na SSy to rzeczywiście przesadził, ale od razu dawać mu perma .? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby00010 0 Opublikowano 4 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2014 No wiem kucze :x przesadzilem ale przesadzil calkowicie Morde cieszyl ze mu to lotto ze dostanie bana nawet i na 2 tygodnie bo jedzie z panienka nad jezioro na 2 tyg ... co mnie to obchodzi ale jezeli prawde mowil ze jedzie z mama gdzies tam to mu ban nie wadzi... wiec nie wiem co z tym fantem ... Na policje nie pojde to jest glupota ;D juz wolalbym mu po ryju poklaskac... Ja tu tylko sprzatam gosci ... od was zalezy na ile ma miec bana, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Nie ma czegoś takiego jak ban za groźby :c ale może warto pomyśleć ? xD Tag czy siag ignoruj dziada i tyle :x Wrzuć to na speedyshare bo tutaj się tego nie da w ogóle obejrzeć, czekać minutę na pobranie ^ ^ masz leniu http://www.speedyshare.com/Jc9wS/Zawodnik.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby00010 0 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Może Wódz Tęga Pała sie wypowie ("\wyższej rangi ) joke:P ignoruje kazdego nie biore sobie wszystkiego doslownie, skargi pisze jak ktos przegina,ale jak widze grozby i wulgi sa dozwolone to pozdro ^.^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 boziu jak by był to pisz do mnie na gg to najwyżej wyłapie bana na 3h za kulture lub coś ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Podrzuć mi jego IP/SID Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi