SaphiR;3 359 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Od karty graficznej 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merrmidoN 1 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 (edytowane) Kiedyś oglądałem Troje i ta grupa Achillesa nazywała się Mermidoni Edytowane 11 Grudnia 2014 przez merrmidoN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł. 3 324 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Grając w grę Archlord spotkałem typka o nick'u S0undwave, był to niegdyś jeden z najlepszych knight'ów (z ang. Rycerzy) tej gry, miał on sygnaturkę Dark Z Rises a dlaczego? już objaśniam, ponieważ jego poprzedni Knight został okradziony przez jego "najlepszego" kumpla w grze, nick pierwszego knight'a S0undwave brzmiał Zoone i to własnie dlatego on ustawił sobie taką sygnaturkę nad głową. Ja mówiąc szczerze skopiowałem jego sygnaturkę ponieważ strasznie mi się podobała i przypomina mi czasy jak siedzieliśmy gdziekolwiek i mieliśmy "zbite" ze wszystkiego i z każdego dlatego mam nick, taki jaki mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destroyer 548 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Ja mam taki nick dlatego bo innym robię z mózgu whiskas i nazwali mnie Destroyer (a jak mocno to się siwy i saphiree przekonali ) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neffju 328 Opublikowano 13 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2014 Neff - wziął od nazwy firmy mojej czapy (spontan) Neffju- Podczas troll-owania na omegle z Kryptonem i Buźkiem, Karol przeinaczał mój nick na Neffju i tak zostało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
santos (t) 77 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Witam to będzie dobre - mianowicie byłem z kuplami na wyscigach konnych , ale że bardziej nas interesowało zaplecze tej imprezy wiec postanowiliśmy się przejść . W pewnym momencie zobaczyłem otwartą przyczepę do przewozu koni wszedłem tam i mnie zamkneli , otworzyła dziewczyna wołąjąc santos i tak już zostało ponad 20 lat . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 szczerze to z dupy wzięty pierwsza lepsza myśl i jest Pauulyn :x po części pokrywa się z moim imieniem tylko troszke zmodyfikowana wersja ;p 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 A mój z suchara codziennego 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madridistat 153 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 "Madridistat <3 " oczywiście przez to że jestem od małego kibicem Realu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domino c(: 33 Opublikowano 20 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2014 Więc tak. Na samym początku grania w cs miałem nick doomino1 po tym ustawiłem nick Domino513 i pewnego razu na serwie u gościa zobaczyłem własnie tą minkę ( c(: ) I od tamtej pory jestem Domino c(: A z skąd jest mój nick ? Od imienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maikeru 176 Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Moj nick rowniez pochodzi od mojego imienia ale przed tym mialem 10-siatki innych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
retry 59 Opublikowano 27 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2014 Bl3nd - jest taki światowy DJ Bl3nd a że ja nie jestem DJ'em to samo Bl3nd wybrałem retry - po powrocie zza granicy chcąc się zalogować na forum jako Bl3nd ogarnęło mnie ździwienie, ponieważ takiej nazwy konta nie było, więc chcąc je odzyskać wybrałem retry (ang. ponownie) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nalesniki 9 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Jadłem Obiad 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzeregowiecPL 2 439 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Szeregowiec - Stopień od którego zacząłem Jak 'wszyscy' PL - godne reprezentowanie ludzi z Polski w grach online JW 2305 - GROM 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzika ryba 982 Opublikowano 21 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2015 Jak wpisywalam to w tv padlo "dzika ryba" tak jakos wpisalam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gremlin 1 Opublikowano 22 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2015 Z filmu gremliny atakują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 17 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2015 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi