ArCuZ 1 Posted August 8, 2014 Share Posted August 8, 2014 Moim zdaniem na codzie 350 lvl jest za mało Adminów :w tym czasie mozliwe ze połowa graczy włącza WH Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rybak 476 Posted August 8, 2014 Share Posted August 8, 2014 Byle kogo brać nie będę bo później wiecej złego niż dobrego ;] 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ArCuZ 1 Posted August 8, 2014 Author Share Posted August 8, 2014 Rozumiem ale ile jest ADMINOW ??? max 10-15 i nikogo nie ma w tym czasie na cs wiec ... ;] 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rybak 476 Posted August 8, 2014 Share Posted August 8, 2014 Tak bywa nie każdy może wejść w danej chwili, przeważnie jak wchodzą to siedzi 4 naraz ja wiadomo że wolałbym żeby 24/7 przynajmniej jedna osoba była ale tak się nie da . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makaveli. 2,153 Posted August 8, 2014 Share Posted August 8, 2014 ArCuZ teraz są wakacje ludzie wyjeżdżają biorą urlopy w końcu od tego są wakacje od września aktywność na pewno się poprawi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sony xperia j 10 Posted September 28, 2014 Share Posted September 28, 2014 Mimo wszystko aktywność się nie poprawiła. Widzę tylko shikibane cały czas Praktycznie, mniej los ami i bykuu. Reszta jest raz na jakiś długi odstęp czasu. Jeśli możesz to rekrutuj nowych adminów, bo lipa z tymi cheaterami :-/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaPkUu 658 Posted September 28, 2014 Share Posted September 28, 2014 Masz aktywnego, więc nie wiem czemu spamisz. Po drugie, adminów jest wystarczająco, a jak nie to wystarczy napisać na forum -.- trudne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PLNY Lala 36 Posted September 28, 2014 Share Posted September 28, 2014 Sony, akurat ja wchodzę codziennie i z tego co widzę to Ty pojawiasz się raz na 3 dni grając pół godziny i masz czelność mówić, że aktywność adminów się nie poprawiła? Mam prośbę, jeśli następnym razem będziesz chciał napisać bezsensowny komentarz to zastanów się dwa razy, wyjdzie Ci to na plus 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Netia 10 Posted September 29, 2014 Share Posted September 29, 2014 Moim zdaniem aktywność adminow jest dobra chociaż nie powiem że nie których to wcale nie widzę ale zazwyczaj ktoś jest na serwerze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamil11311 17 Posted September 29, 2014 Share Posted September 29, 2014 Moim zdaniem aktywność adminów jest dobra, bywają momenty że nikogo nie ma, ale każdy ma swoje życie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shikkibane 54 Posted September 29, 2014 Share Posted September 29, 2014 Zle nie jest, tylko czasami po 4 mapy sam siedzę i czekam na kogoś ;d Link to comment Share on other sites More sharing options...
PLNY Lala 36 Posted September 29, 2014 Share Posted September 29, 2014 Shiki, to samo może powiedzieć każdy. Ja też czasami siedzę 4 mapy sama i nic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vetell 21 Posted September 29, 2014 Share Posted September 29, 2014 Zawszze kilku adminów mogło by dojść.Ale bez przesady ze nikogo nie ma Jak wbijam to prawie zawsze Shiki,Bykuu i Lala wiec mysle ze często admini siedza na serwie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taki Bot 6 Posted September 29, 2014 Share Posted September 29, 2014 Bez przesady ze nikt nie siedzi Lala ma racje ze ty wgl. nie grasz prawie Sony więc mysle ze twoje zdanie sie prawie wcale nie liczy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,810 Posted September 29, 2014 Root Share Posted September 29, 2014 Koniec rozmów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts