NIE TA LIGA` 0 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Nick:N@ SPONT@NIE* Link do SSów:http://speedy.sh/kfWTr/Desktop.rarWycinek z konsoli(bez IP)*: ==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany! ==== Zbanowany nick : N@ SPONT@NIE* ==== Zbanowane IP : ==== Admin : Pitersonner ==== Powod Bana : Wstaw screeny na cs-classic.pl ==== Wygasa : Nigdy ( od 08/09/2014 - 23 : 00 : Serwer:Cs-classic.plLink do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=66598 to tylko skill pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowy 52 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Nie wierze w to zebys miał ciagle dwa razy na 5 czy 6 prosbach o uB te same ciagle fotki powtarazajace sie kilkakrotnie. Co lepsze z mojej konsoli wynika ze w takiej kolejnosci byly robione ss'y: Niech ktos sprawdzi w logach w jakis sec mial robione ss'y dokladnie. Gm# Screenshot taken on player N@ SPONT@NIE* by admin Pitersonner (Date: 08/09/2014 - 22:59:51) Gm# Screenshot taken on player N@ SPONT@NIE* by admin Pitersonner (Date: 08/09/2014 - 22:59:52) Gm# Screenshot taken on player N@ SPONT@NIE* by admin Pitersonner (Date: 08/09/2014 - 22:59:53) Gm# Screenshot taken on player N@ SPONT@NIE* by admin Pitersonner (Date: 08/09/2014 - 22:59:54) N@ SPONT@NIE* opuscil gre Gm# Screenshot taken on player N@ SPONT@NIE* by admin Pitersonner (Date: 08/09/2014 - 22:59:55) Takie cos mam w konsoli. A z wczorajszego bana mam takie cos. Gm# Screenshot taken on player P@RTY GIG@NT* by admin Rocio Donnelly (Date:08/06/2014 - 22:49:01) Gm# Screenshot taken on player P@RTY GIG@NT* by admin Rocio Donnelly (Date:08/06/2014 - 22:49:02) Gm# Screenshot taken on player P@RTY GIG@NT* by admin Rocio Donnelly (Date: 08/06/2014 - 22:49:03) P@RTY GIG@NT* opuscil gre [VIP] Chcesz dowiedziec sie co posiada vip ? Napisz na say'u /vip Gm# Screenshot taken on player P@RTY GIG@NT* by admin Rocio Donnelly (Date: 08/06/2014 - 22:49:04) Gm# Screenshot taken on player P@RTY GIG@NT* by admin Rocio Donnelly (Date:08/06/2014 - 22:49:05) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIE TA LIGA` 0 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Juz próbowałem format , reinstal csa i ni chuya nie pomaga.Za każdym razem są te same podwójne ssy. A co do tych ssow to nie mogłem opuścić gry bo bym ich nie miał , a miałem i wstawiłem wiec ;< Tak już mam z jakiegoś powodu POwtarzam ze cały czas mi sie bugują.A po pierwsze to pooglądaj a potem mów ze gram na wh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 hmmm , http://cs-reload.pl/ssy-t18175/ - ta sama sytuacja. Również nie wrzuciłeś screenów na Byd*** . Poczekajmy na wypowiedź kogoś z rangi ubteam. Również z ciekawości szukałem takiego problemu jaki Ty masz. Niestety , ale niedoszukałem się . Dziwna jest ta historia , że tylko Ty masz ten sam problem. No nic, jak dla mnie latasz odpalony na wh . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIE TA LIGA` 0 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2014 ref , dalej mam wam tłumaczyć ze to nie żadne wh które się wyłącza przy robieniu ss-ów ? ;_; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Tymbarkowy wstaw tutaj demko z hltv z tego dnia i godziny co były robione ss-y. Oglądnę sobie dokładnie. Co do lagów przy robieniu ss-ow to jest dużo taki przypadków a wina jest albo po stronie kompa albo dostawcy internetu ale nie mowie ze nie mogą być kopiowane dlatego potrzebuję demko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowy 52 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 W pierwszym demku mial robione ss'y pod koniec demka. Masz tam jeszcze drugie demko gdzie tez gral. . http://speedy.sh/NmMBB/naspontanie.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIE TA LIGA` 0 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 SSy są czyste.Tylko z jakiegoś dziwnego powodu są takie same wiec nie wiem o co wam chodzi.. Tak macie racje nudziło mi się i skopiowałem ssy dla fanu gz. Ile można czekać ... ;f Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIE TA LIGA` 0 Opublikowano 11 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2014 ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIE TA LIGA` 0 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 ref zrobicie wkońcu coś ...? Dostane to ub czy dalej będziecie się upierać że to wh , bo to juz nudne się robi ;< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NIE TA LIGA` 0 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 kolejny ref mineły 3 dni i nie udowodniliście nic Należy się UB ... Rozumiem ,że nie siedzą całe życie przy komputerze ale maja 24 godz na udowodnienie a nie kurwa 4 dni czekać na nic.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 jeżeli będziesz taki natrętny to sobie jeszcze poczekasz. UbTeam ma swoje życie prywatne i trzeba ich szanować i mieć do nich szacunek. Co do demka to nie jest takie hop siup - trzeba obejrzeć sekundę po sekundzie , zapisywać wszystkie Twoje akcje , oraz zaobserwować dlaczego masz takie same ss'y. Nie wypowiadaj się tutaj , na pewno ktoś się tutaj wypowie z rangi ubTeam. Pozdrawiam, Haze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Ode mnie Ub nie dostaniesz, nie dostaniesz, bo ss'y faktycznie za każdym razem są takie same, zawsze jest ścinka. Z mojej strony brak Ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi