Jump to content

ssy

NIE TA LIGA`

Recommended Posts

Nick:N@ SPONT@NIE*

Link do SSów:http://speedy.sh/kfWTr/Desktop.rar
Wycinek z konsoli(bez IP)*

==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany! 
==== Zbanowany nick : N@ SPONT@NIE* 
==== Zbanowane IP :
==== Admin : Pitersonner 
==== Powod Bana : Wstaw screeny na cs-classic.pl 
==== Wygasa : Nigdy ( od 08/09/2014 - 23 : 00 : 

Serwer:Cs-classic.pl
Link do bana:http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=66598

to tylko skill pzdr :D

Nie wierze w to zebys miał ciagle dwa razy na 5 czy 6 prosbach o uB te same ciagle fotki powtarazajace sie kilkakrotnie. 

Co lepsze z mojej konsoli wynika ze w takiej kolejnosci byly robione ss'y:

Niech ktos sprawdzi w logach w jakis sec mial robione ss'y dokladnie.

Gm# Screenshot taken on player N@ SPONT@NIE* by admin Pitersonner (Date: 08/09/2014 - 22:59:51)
Gm# Screenshot taken on player N@ SPONT@NIE* by admin Pitersonner (Date: 08/09/2014 - 22:59:52)
Gm# Screenshot taken on player N@ SPONT@NIE* by admin Pitersonner (Date: 08/09/2014 - 22:59:53)
Gm# Screenshot taken on player N@ SPONT@NIE* by admin Pitersonner (Date: 08/09/2014 - 22:59:54)
N@ SPONT@NIE* opuscil gre
Gm# Screenshot taken on player N@ SPONT@NIE* by admin Pitersonner (Date: 08/09/2014 - 22:59:55)

Takie cos mam w konsoli. 

A z wczorajszego bana mam takie cos.

Gm# Screenshot taken on player P@RTY GIG@NT* by admin Rocio Donnelly (Date:08/06/2014 - 22:49:01)
Gm# Screenshot taken on player P@RTY GIG@NT* by admin Rocio Donnelly (Date:08/06/2014 - 22:49:02)
Gm# Screenshot taken on player P@RTY GIG@NT* by admin Rocio Donnelly (Date: 08/06/2014 - 22:49:03)
P@RTY GIG@NT* opuscil gre
[VIP] Chcesz dowiedziec sie co posiada vip ? Napisz na say'u /vip
Gm# Screenshot taken on player P@RTY GIG@NT* by admin Rocio Donnelly (Date: 08/06/2014 - 22:49:04)
Gm# Screenshot taken on player P@RTY GIG@NT* by admin Rocio Donnelly (Date:08/06/2014  - 22:49:05)

Juz próbowałem format , reinstal csa i ni chuya nie pomaga.Za każdym razem są te same podwójne ssy.

A co do tych ssow to nie mogłem opuścić gry bo bym ich nie miał , a miałem i wstawiłem wiec ;<

Tak już mam z jakiegoś powodu

POwtarzam ze cały czas mi sie bugują.A po pierwsze to pooglądaj a potem mów ze gram na wh  :)

hmmm ,

http://cs-reload.pl/ssy-t18175/ - ta sama sytuacja. Również nie wrzuciłeś screenów na Byd*** . Poczekajmy na wypowiedź kogoś z rangi ubteam.

Również z ciekawości szukałem takiego problemu jaki Ty masz. Niestety , ale niedoszukałem się . Dziwna jest ta historia , że tylko Ty masz ten sam problem. No nic, jak dla mnie latasz odpalony na wh .

Tymbarkowy wstaw tutaj demko z hltv z tego dnia i godziny co były robione ss-y. Oglądnę sobie dokładnie. Co do lagów przy robieniu ss-ow to jest dużo taki przypadków a wina jest albo po stronie kompa albo dostawcy internetu ale nie mowie ze nie mogą być kopiowane dlatego potrzebuję demko.  

SSy są czyste.Tylko z jakiegoś dziwnego powodu są takie same wiec nie wiem o co wam chodzi..

Tak macie racje nudziło mi się i skopiowałem ssy dla fanu gz.

Ile można czekać ... ;f

kolejny ref mineły 3 dni i nie udowodniliście nic

Należy się UB ...

Rozumiem ,że nie siedzą całe życie przy komputerze ale maja 24 godz na udowodnienie a nie kurwa 4 dni czekać na nic..

jeżeli będziesz taki natrętny to sobie jeszcze poczekasz. UbTeam ma swoje życie prywatne i trzeba ich szanować i mieć do nich szacunek.

Co do demka to nie jest takie hop siup - trzeba obejrzeć sekundę po sekundzie , zapisywać wszystkie Twoje akcje , oraz zaobserwować dlaczego masz takie same ss'y.

Nie wypowiadaj się tutaj , na pewno ktoś się tutaj wypowie z rangi ubTeam.

Pozdrawiam,

Haze

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy