Ing 0 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 1.Twój Nick: Ing 2.Nick admina/gracza który zawinił: Haze 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 12.08.2014 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): brak 6.Opis sytuacji:dostałem perma powód aktywny tylko w tym problem że bana nie dostałem ss brak demka brak proszę o ub to że klepałem serwer to nie moja wina macie amx jbc http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=67645 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 masz 48aktywnych banów w amxbans , jak mi to wytłumaczysz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 48? dokładnie widzę jednego bana. Twojego. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 @Haze czytaj nicki a nie piszesz farmazony :x Masz tylko 1 perma. Jeżeli chcesz się o ub starać to napisz w dziale ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Masz ub, a Ty Haze, sprawdzaj uważniej. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi