Wassup 59 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Siemanko! Chciałbym zorganizować turniej 1on1 awp - odpowiem już wcześniej na Wasze pytanie, tak mam serwer do tego przeznaczony. Nagrody jakie mógłbym zaoferować od siebie to tak: 1) Dowolny skin do gry CS:GO do 15 euro 2) Konto Origin + FIFA World, a do tego 100k Coins 3) VIP na dowolnym serwerze + slot na okres 6 miesięcy + FIFA World, a do tego 50k Coins oraz 30 lvl Powyższe nagrody są propozycjami, więc wszystko może ulec zmianie. Zresztą tutaj chodzi żeby sobie postrzelać oraz sprawdzić skilla z awp ;] Pozdrawiam Wass 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Jestem na tak dawno nie widziałem żadnego turnieju przyda się jakiś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pebble 74 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Popieram kolegę wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Fajny pomysł. Sam mam ochotę wziąść udział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszejla. 1 144 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 No spoko ja na tak. Ale nawet poprzedni turniej się nie odbył więc powodzenia z tym.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Miszejla turniej został zawieszony na okres wakacji. Pomysł fajny,serwer mamy jakbyś potrzebował to proszę napisać do mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wassup 59 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Miszejla turniej został zawieszony na okres wakacji. Pomysł fajny,serwer mamy jakbyś potrzebował to proszę napisać do mnie Skoro Wasz turniej został zawieszony to wątpię, aby @-_- zgodził się na następny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zdecydowałem, że go zawieszam na okres wakacji, bo ludzie nie mogą się zebrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wassup 59 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Zdecydowałem, że go zawieszam na okres wakacji, bo ludzie nie mogą się zebrać. Jeżeli widzisz jakieś nierówności, abym organizował turniej, bo sam go organizujesz to pisz do administracji o zamknięcie. Ja dałem tylko propozycje turnieju i nie będę rzucał jakiś foszków za to. #obiecuje =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiToL 580 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Dobry pomysł, raczej tutaj problemu nie będzie z zebraniem z ludzi jeśli byłoby 1vs1 Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Nie rozumiem Twojej wypowiedzi xd Chce Ci po prostu pomóc w zorganizowaniu serwera z potrzebnymi mapami, a prowadzenie należało by do Ciebie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Wassup ten turniej został zawieszony bo to turniej 5vs5 a tu jest 1vs1 więc tu chyba żadnego kłopotu nie będzie zorganizowaniu turnieju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Wszystko zależy ile osób się zapiszę, ale jak pisali poprzednicy, nie powinno być aż takiego problemu ze spotkaniami jak w turnieju cs-classic 5v5. Kiedy planujesz stworzyć zapisy ? Bo jestem chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Mi się pomysł podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wassup 59 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Kiedy planujesz stworzyć zapisy ? Bo jestem chętny Kiedy @-_- albo @Rybcia wyznaczą termin =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f0rget. 8 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 awp <3 Dobry pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Ja tez jestem za ale najpierw dokończmy ten wcześniejszy turniej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiE RoB Mi SsOw 58 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Również jestem za, taki turniej byłby fantastyczny ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Jestem za , miernie widzę siebie jak strzelam z awp, no ale liczy się przede wszystkim zabawa ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Jak się przyjmie a coś czuję że się przyjmie to nagrody mogę takie zaproponować.Nagrody te nie są dosyć drogie więc sieć dużo nie straci. 1) Gift CS 1.6/CS:GO 2) VIP 3 miesiące 3) Slot na 3 miesiące I jak dużo osób się zgłosi to zrobić grupy i dwa mecze do rozegrania aż do półfinałów . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wassup 59 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Jak się przyjmie a coś czuję że się przyjmie to nagrody mogę takie zaproponować.Nagrody te nie są dosyć drogie więc sieć dużo nie straci. 1) Gift CS 1.6/CS:GO 2) VIP 3 miesiące 3) Slot na 3 miesiące I jak dużo osób się zgłosi to zrobić grupy i dwa mecze do rozegrania aż do półfinałów . Nagrody fundowałbym ja, ale jeżeli tak nalegasz to administracja może ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Jestem za organizowanie takich turniejow, jest zajefajne no i duzo zabawy podczac rozgrywek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiE RoB Mi SsOw 58 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Jeżeli ten pomysł przejdzie, bardzo chętnie zajmę się podzieleniem graczy na grupy i rozpisaniem grafiku turnieju, a myślę, że nie będzie problemu z przejściem tego pomysłu ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Wassup, jeżeli sam organizujesz nagrody, mamy serwer mixowym w którym znajduje się mapa awp_india, grafik spotkań może zrobić użytkownik "NiE RoB Mi SsOw", to po co szczerze powiedziawszy zdanie administracji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wassup 59 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Wassup, jeżeli sam organizujesz nagrody, mamy serwer mixowym w którym znajduje się mapa awp_india, grafik spotkań może zrobić użytkownik "NiE RoB Mi SsOw", to po co szczerze powiedziawszy zdanie administracji? Może im się coś nie spodoba albo póki co nie chcą turnieju, bo sami coś mają w planach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi