Kobys 250 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Nick: L. Messi Wiek: 19 Staż gry Counter-Strike: 7-8 lat Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBans? : Wszystko w nim robiłem Ile czasu poświęcasz forum?: Koło 4h dziennie Czy korzystałeś ze wspomagaczy?*Jeśli tak to jakich?: Nie Czy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci: Tak, jakieś drobne warny oraz ssy na serwerach Doświadczenie na podobnym stanowisku: BARDZO DUŻE Informacje o sobie lub uwagi: Być może nie wszyscy mnie pamiętają. Bylem już tutaj w UBTeam i uważam, ze sprawowałem się bardzo dobrze. Nie było ze mną żadnych problemów. W skrócie mogę powiedzieć, że znam się na rzeczy i wszystko ogarnę tylko proszę o drugą szansę Wymagania: Co najmniej 5 dni spędzonych na froum + Przynajmniej 100 postów napisanych na forum + Konto na forum powyżej 2 miesięcy + Chęć pomagania innym użytkownikom + Czyste konto (Brak warnów) + Dobra znajomość regulaminów forum + Dobra znajomość zasad ortografii i interpunkcji + Umiejętność obsługiwania się amxbans (nie jest aż tak ważna) + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Jestem na tak. Ogarnieta osoba, znany na forum oraz doswiadczenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pebble 74 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Na tak.-doświadczenie-ogar-był już ubt-wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Jestem na Tak Po odejsciu Siwego i ze wzgledu na to ze Danielek ma ogromne doswiadczenie(sam mnie uczyl , jak tu zaczynalem) mysle ze sobie poradzi bez problemu. Dajmy sie mu znow wykazac 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Przyda się kolejna para rąk do pomocy. Spełniasz wymagania, jesteś ogarnięty, jak najbardziej tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Tez jestem na Tak myślę ze ogarnie bez problemu ta funkcję, ma doświadczenie na tym stanowisku, co prawda długo go nie było ale można dać mu szanse. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Dopiero co wróciłeś z "urlopu" a raczej tego co Ci nie wyszło a "co", wiem i ja i Ty. Narazie odpadasz na funkcje trzeba zapracować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi