KrynioO 3 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 1:Nick -- ^_^K|R|Y|N|I|O^_^ 2:Imię -- Krzysiek 3:Wiek -- 17 4:Znajomość Amx -- (średnie,dobre,bardzo dobre) ewentualnie(0/10) średnie(5/6) 5:Mikrofon -- Posiadam 6:Składka -- Jak coś to nie ma sprawy 7:Link do *GT* -- http://www.gametracker.com/player/%5E_%5EK|R|Y|N|I|O%5E_%5E/193.33.176.64:27015/ 8:Opisz siebie oraz czemu ty masz zostać adminem -- Uważam że jestem pracowitą osobą i jeśli ktoś potrzebujepomocy staram się jak mogę. Serwerowi przyda się nowy admin ponieważ nie ma ich aż tylu żeby ogarnąć wszystkichgraczy. Dużo czasu spędzam na serwie (COD 350lvl) więc myślę że mogę go spokojnie monitorować jako admin 9:Czy posiadasz steam (TAK/NIE) podaj steam_ID jeśli tak -- Nie posiadam 10:Ile czasu możesz poświęcić na serwerze -- Około 6/7h dziennie nawet więcej ! 11:W jakich godzinach grasz (dni robocze/weekendy) -- Robocze (od 9 do 15/16 różnie) Weekendy (11-15/17 chyba że nie ma mnie na weekend) ale ogólnie różnie z tym jest te godziny napisałem na oko bo podejrzewam że i tak siedzę dłużej + noce (NO) 12:Staż w grze Counter-Strike 1.6 -- Około 4/5 lat nie pamiętam dokładnie 13:Czy byłeś już adminem -- Niestety nie miałem jeszcze okazji ale bardzo chciał bym spróbować swoich sił w tej roli PS:Z góry dziękuje ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Nie, załącznik to chyba wystarczający powód ?! Czytamy regulamin... +wypowiadanie się we własnym podaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 (edytowane) Czemu masz tyle banów za użycie dziwnego przycisku ? Mała znajomość amx. Mała aktywność na forum. Na nie. Wypowiedziałeś się we własnym podaniu. Podanie odrzucone. Edytowane 13 Sierpnia 2014 przez .:Arioch:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrynioO 3 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 pierwsze słyszę bo jak ktoś podanie składa to zaraz wbija na serwa i woła ludzi żeby mu się wypowiedzieli ehhhh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 jesteś WULGARNY i NIE ODRÓŻNIASZ CZITERÓW OD CZYSTYCH GRACZY na NIE http://speedy.sh/bYnqE/de-office-rats0002.bmp http://speedy.sh/GaNFM/de-office-rats0003.bmp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Na nie, nie jesteś odpowiednią osobą na to stanowisko. Brak kultury, amx. Odpada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiszony Banan 1 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Na nie - wulgarny -udziela się we własnym podaniu :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZbieramNaWino 9 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Nie,noob,aktywność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Popraw to o czym piszą gracze narazie nie da rady. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi