Wyrewolwerowany 5 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Błagam was ludzie ... jeżeli przez 12 rund notorycznie gosciu lata za mna dostaje flasha na morde i ucieka ... Przecież tak się nie da grać ... Niech się zacznie banowanie za te flashe bo inaczej za dużo osób tutaj nie zostanie ... A pisałem ,aby dostał bana = 0 reakcji :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Siemka ziomus, napisz na danego admina skarge, ktory byl przy tym w dziale skargi i tam bedziemy wiedziec kto zawinil, natomiast z tego co napisales nic nie wiemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyrewolwerowany 5 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 To jest ogólne info ja nie chcę na nikogo zgłaszać jakichś skarg . Tylko zwracam uwagę żeby zaostrzyć lekko kary za te flashe albo żeby one w ogóle się pojawiły bo ludzie naprawdę poodchodzą . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Za zwyczaj to drzecie się przez mikro z tego co zauważyłem, czasami pada hasło na u@ że rzucają fleshe. Nie miej tutaj pretensji do któregoś z adminów, bo to wy robicie chaos, ciężko ogarnąć we dwóch 30 osób. Zaostrzyć kary? To będą takie oto skargi jak : http://forum.cs-classic.pl/topic/22277-skarga/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyrewolwerowany 5 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Może i racja PaPku po prostu prosiłbym was o zwracanie większej uwagi na takiego typu akcje jeżeli byłaby taka możliwość . To naprawdę denerwuje i uprzykrza grę innym No a co do tego darcia przez mikro to fakt faktem czasami nas trochę ponosi postaram się przynajmniej z mojej strony to ograniczyć ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wyjaśnione. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi