GissC 0 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 1. Nick: GissC | `Aka Cipa2. Imię: Kuba3. Wiek**: 14 rocznikowo 154. Poziom na Diablo**: Dobry 5. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 7/106. Mikrofon(Tak/Nie) TAK7. Składka(Tak/Nie)**: Bede mial kase to TAK8. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/GissC%20%7C%20%60Aka%20Cipa/193.33.176.199:27015/ (Nadrabiam)9. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Poniewaz dzisiaj byla tak sytuacja gdzie bylo duzo osob z wh i nie bylo Admina . Chcialem wejsc nna forum Cs-Classic.pl i naspisac na SB zeby wszedł admin ale nie mozna bo od 5 postow . Zalozyłem temat zeby tego nie było . O to link : http://forum.cs-classic.pl/topic/22364-sb/10. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Mam ale nieoryginalny11. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Tylle ile dam rady. Wiecie 3 gim.12. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Czasami robocze ale 100% w weekendy13. Staż w grze Counter Strike 1.6: Duzy z przerwami14. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^Smiley*^ 12 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 -Wiek -Posty -Konto dla Podania Jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GissC 0 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Sory ze pisze w swoim podanie ole to co napisles z kontem to nie prawda. Mimo to ze napisalem to w tym poscie o SB ale nie wiedzialem ze zloze podanie ;D. *Edit - literowka i dopisanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajman 45 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Na Nie -Konto dla podania -Wulgarny nick -W twoim podaniu punkty 11. 12. i 13. To nie sa odpowiedzi na pytania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GissC 0 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Sory ze znowu pisze. W 11.nie wiem ile, napisalem tyle ile dam rady a w 12. najczęściej w weekendy. Z nickiem to moge zmienic. *Edit - dopisanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Jestem na nie. Piszesz że dużo osób na wh jest? Dzisiaj na serwerze siedzę od 9 godziny więc co zmyślasz? Posiadasz wulgarne nicki , Nie opisałes siebie. To nie twój czas Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuligan KSG 0 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 na nie mało cię widzę na serverze i inne wady które zostały wypisane wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Na nie, konto do podania. Nie spelniasz wymagan a piszesz podanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masakracja 58 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Na NIE! Powody: -Wulgarny nick -Konto dla podania (SB nie jest od zgłaszania cziterów) -wypowiadasz się we własnym podaniu -wiek -sposób w jaki sposób napisałeś podanie-nie dojrzałeś jak dla mnie na funkcję administratora. -Steam (jak można mieć nieorginalnego steama?) - 12. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Czasami robocze ale 100% w weekendy Gdzie tu są podane godziny? - 11. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Tylle ile dam rady. Wiecie 3 gim. Znowu niesprecyzowana odpowiedź. Co z tego, że 3 gimnazjum? Aktualnie są wakacje. Wracając do wypowiedzi Omega'i skoro on był na serwerze kiedy Ty grałeś wystarczyło napisać na U@, a nie latać po SB i forum, pisząc jakieś bezsensowne wątki na temat zablokowanego SB dla użytkowników poniżej 5 postów. (Ta blokada jest po to aby każdy kto załozy konto na forum nie mógł spamować, inaczej by był syf. Pozatym, zamiast spamować na SB o cziterach, powinieneś napisać do jakiegoś admina, na PW/steam/gg. Nie wiem jak jest, ale każdy admin powinien swój kontakt podać do H@ więc w odpowiednim temacie na pewno da się to znleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonkreT 2 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 gissc bym dal tak ze 2 warny za pisanie w swoim poście i jestem na nie jak wyżej kolega napisał -wiek -posty -nie postarał się w swoim podaniu na pisać (pisał pewnie to w 2 minuty i zadowolony) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 - Warn - Konto dla podania Odrzucone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Podanie zostało odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi