Molesta. 0 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 1. Nick:Molesta. 2. Imię:Adrian 3. Wiek**:16 4. Poziom na Diablo**:22 5. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre)Bardzo dobre 8,5 ewentualnie(0/10): 6. Mikrofon(Tak/Nie)Tak 7. Składka(Tak/Nie)**:Tak 8. Link do swojego GT**:nIe mogę otworzyć GT ( strony ) jeśłi ktoś by mógł sprawdzić z góry dziękuje 9. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Mam na imie Adrian 16 lat mieszkam w Łukowie.Jestem mily i przyjacielski.W cs 1.6 gram 2006 roku.Chcial bym ponoc adminom w banowaniu Cheaterów mam duze doswiadczenie nie raz mialem adma na serwach. 10. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):Niestety nie mam 11. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**:5-7h 12. W jakich godzinach grasz?( Dni robocze, weekend)**:Gram w kazde dni w dni robocze troche mniej. 13. Staż w grze Counter Strike 1.6: 8 lat. 14. Czy byłeś już adminem? ( Nie podajemy linków):Tak nie raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajman 45 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Na Nie -masz troche ponad 2h przegrane gdy wymagane jest minimum 20h -punkt 12. w twoim podanie to nie odp. Pograj troche z nami a bede na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Molesta: - konto do podania - mała aktywność na serwerze - ortografia Jestem na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masakracja 58 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Na nie A dlaczego? -lvl (22 idzie wbić w kilkanaście minut) -jakoś nie przekonuje mnie Twój sposób wypowiedzi w punkcie 9. - 12. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**:Gram w kazde dni w dni robocze troche mniej. powtórzenie... Ale mniejsza z tym. Gdzie tu napisałeś w jakich godzinach grasz? Jak na 16 lat, nie zachowujesz zasad pisowni i interpunkcji, oraz nie piszesz polskich znaków. -Kajman napisał że masz około 2h tylko przegranych. Więc z czym do ludzi? -Nie wspomnę o koncie na forum wyłącznie pod podanie. Nadrób aktywnośc na forum oraz w grze i potem złóż porządne podanie, nie napisane w 2 minuty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Mało godzin Nie wiesz co to GT Staż 8 lat czyli grałeś jak miałeś 8 lat w cs? To nie twój czas. Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Za mało godzin, konto dla podania. Odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Podanie zostało odrzucone. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi