Wassup 59 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Siemanko, może administracja zrobiłaby rangę Support Gier albo coś w tym stylu, bo patrząc np. na kategorię forum "gry" to niechętnie się tam wypowiadają Dany użytkownik składałby podanie na Support żeby zajmować się swoim wybranym działem Wymagania jakie bym proponował: -50 postów -Konto na forum min. miesiąc -Rozpoznawalność na forum -Dobra znajomość języka polskiego oraz interpunkcji -Min 10 tematów w wybranym dziale 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajman 45 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Jest ranga Redaktor a w podanie piszesz jakim działem chcesz sie zajmowac wiec jest to niepotrzebne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Tak jak @up. Zrobiłby się tylko niepotrzebny spam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wassup 59 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Przypominam panowie, że ranga Redaktor wybiera dział spośród kategorii forum "kącik redaktorski", a mi chodzi o kategorie "Gry", która znajduje się na końcu forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGotze 25 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Jak dla mnie bezsensu jest kolejne rzucanie gównianymi tak naprawdę rangami ,które totalnie nic nie dodają forum ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 zgadzam się z panem że redaktor wybiera działy z kącik redaktorski ale ten pomysł odpada praktycznie wszyscy grają w cs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 bez sensu i tak tam nikt nie zagląda i nie piszę a po drugie od tego jest Moderator żeby pilnować tam porządku a kolejne rangi nie są potrzebne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Pomysł miałeś dobry ale tak na prawdę to tylka zaśmiecanie forum. Było już kiedyś dużo rang i co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 to tak jak robić rangę: Support Hyde Park Poza tym.. forum "Gry" dzieli się na Minecrafta, Metina, Lola, Battlefielda i cs:go.. może jeszcze dodać specjalizację typu: Support Minecraft Support Metin2 itd. itd.? Bez sensu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Jak dla mnie bez sensu, zaśmieci sie tym forum i pracy bedzie z tym troche, niech zostanie tak jak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wassup 59 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Zamknijcie ten oraz http://forum.cs-classic.pl/topic/22237-propozycja-turnieju-awp/ temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2014 Siemanko, może administracja zrobiłaby rangę Support Gier albo coś w tym stylu, bo patrząc np. na kategorię forum "gry" to niechętnie się tam wypowiadają Dany użytkownik składałby podanie na Support żeby zajmować się swoim wybranym działem Wymagania jakie bym proponował: -50 postów -Konto na forum min. miesiąc -Rozpoznawalność na forum -Dobra znajomość języka polskiego oraz interpunkcji -Min 10 tematów w wybranym dziale Jeżeli bym coś takiego stworzył to wziąłbyś coś takiego? Drugie pytanie, czy fajnie by wyglądało coś 'ala' ranga Kidmod, która po najechaniu rozwijałaby resztę rang, typu Kidmod Metin2, Kidmod, itp. Albo moderator i tam by były te rangi, które posiadałby dostęp do tych działów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Zamiast tego proponuję dodać rangę muzyk/Dj. Taka osoba zajmowała by się muzyką na naszym forum. I nie chodzi mi o puste wrzucanie muzyki ale niech twoży własne seciki/utwory niech opisuje ludzi znanych mniej lub bardziej w branży muzycznej dodaje ciekawe teksty albo cytaty i zamyka inne tematy w dziale Muzyka i tworzeniem rs'ów. Mogę się zgłosic na te stanowisko. Tylko wymagania ustalić :x 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wassup 59 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Jeżeli bym coś takiego stworzył to wziąłbyś coś takiego? Drugie pytanie, czy fajnie by wyglądało coś 'ala' ranga Kidmod, która po najechaniu rozwijałaby resztę rang, typu Kidmod Metin2, Kidmod, itp. Albo moderator i tam by były te rangi, które posiadałby dostęp do tych działów. Tak, mógłbym się podjąć takiego zadania. Zamiast tego proponuję dodać rangę muzyk/Dj. Taka osoba zajmowała by się muzyką na naszym forum. I nie chodzi mi o puste wrzucanie muzyki ale niech twoży własne seciki/utwory niech opisuje ludzi znanych mniej lub bardziej w branży muzycznej dodaje ciekawe teksty albo cytaty i zamyka inne tematy w dziale Muzyka. Również mógłbym zostać taką osobą, muzyką zajmuje się od kilku lat Oczywiście robiłbym również RS'y na serwery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xRealx Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Jeżeli Wassup podejmie się takiego zadania to czemu by nie spróbować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Jeżeli Wassup podejmie się takiego zadania to czemu by nie spróbować. Możliwe, że nie zauważyłeś.. ale pomysły te są już wdrażane na forum. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 DO zamknięcia Macie gamera 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi