Vetell 21 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Witam dostałem wczoraj bana i mialem wstawic ss lecz nigdzie ich nie mam szukałem chyba wczoraj ze 2h Mój system windows 8 Bana dostalem odd: los ami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 http://forum.cs-classic.pl/topic/616-jak-wrzuca%C4%87-ssy/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vetell 21 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 wiem gdzie powinny być ale ich nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Pełno w Internecie jest informacji na temat braku screenów w folderze cstrike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiszony Banan 1 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 też miałem ten problem tylko na windows 7.naciśnij prawo klik na ikonkę od cs 1.6 potem właściwości zakładka zgodność zaznacz opcję uruchom tryb zgodności z i wybierz Windows XP service pack 3. I zaznacz kolejną opcję uruchom jako administrator a jak to nie pomogło to pisz do opiekuna serwera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vetell 21 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 kurde Kiszony Banan to nic nie daje nw co zrobic ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cr@zy 15 Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2014 Pisz do -_-. Jeśli on nic nie poradzi to zostanie Ci wykupienie UB co jest jednorazowe. No i radze zainwestować w Steam, ja również nie miałem ss'ów na NS, po wykupieniu UB kupiłem Cs na steam i potem 2x dostałem ss'y i 2x je miałem. Taka rada. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiszony Banan 1 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Tak jak kolega wyżej pisz do -_-. On ci na pewno pomoże. I miej cały czas zaznaczone te opcję co wcześniej podałem bo jak następnym razem dostaniesz bana że masz wstawić ssy to już nie będzie tych problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cukinia O.o 0 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 hmm... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Poradników na forum i na necie jest dość robi się spam więc zamykam temat. W ostateczności napisz do -_- jeśli masz naszego cs'a możliwe że masz bład ale ja tego nie ogarniam więc do mnie nie pisz w sprawie klienta. /close 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi