Jump to content

brak ss

Vetell

Recommended Posts

Witam dostałem wczoraj bana i mialem wstawic ss lecz nigdzie ich nie mam szukałem chyba wczoraj ze 2h

Mój system windows 8

Bana dostalem odd: los ami

też miałem ten problem tylko na windows 7.
naciśnij prawo klik na ikonkę od cs 1.6 potem właściwości  zakładka zgodność zaznacz opcję uruchom tryb zgodności z i wybierz Windows XP service pack 3. I zaznacz kolejną opcję uruchom jako administrator a jak to nie pomogło to pisz do opiekuna serwera.

Pisz do -_-. Jeśli on nic nie poradzi to zostanie Ci wykupienie UB co jest jednorazowe. No i radze zainwestować w Steam, ja również nie miałem ss'ów na NS, po wykupieniu UB kupiłem Cs na steam i potem 2x dostałem ss'y i 2x je miałem. Taka rada.

• Like 1

Tak jak kolega wyżej pisz do -_-. On ci na pewno pomoże. I miej cały czas zaznaczone te opcję co wcześniej podałem bo jak następnym razem dostaniesz bana że masz wstawić ssy to już nie będzie tych problemów :)

Poradników na forum i na necie jest dość robi się spam więc zamykam temat. W ostateczności napisz do -_- jeśli masz naszego cs'a możliwe że masz bład ale ja tego nie ogarniam więc do mnie nie pisz w sprawie klienta.

/close

• Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site you agree to Privacy Policy