ibrnvski 26 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 1. Nick: ibrnvski2. Imię: Rafał3. Wiek: 19 lat4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 5/105. Mikrofon(Tak/Nie): tak6. Składka(Tak/Nie): tak7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/ibrnvski/193.33.177.101:27156/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Sieema. Przedstawiał się nie będę, ani wieku podawał bo wszystko jest wyżej. Konkretnie, do rzeczy. Dlaczego akurat ja? Często bywam na serwerze w godzinach, gdzie adminów brak - czasami są to późne godziny wieczorne. Potrafię odróżnić gracza odpalonego od takiego, który gra dobrze Wiele czasu (miesięcy) - poświęcałem na grze w lidze ESL, ALLPLAY czy też na tzw "mixach". Pojęcie o samej grze mam bardzo dobre, byłem adminem na serwerowni aczkolwiek upadła z niewiadomych mi przyczyn. Gram również w godzinach po południowych, gdzie serwer jest pełny a admini nie zawsze radzą sobie z graczami. Czy to chodzi o kulturę, wspomagacze czy o pingi. Pewnie zapytacie dlaczego nie rozmawiam przez mikrofon - otóż gram na głośnikach Nie zawsze chce się podłączać mikrofon i słuchawki. Jeśli będzie taka potrzeba, zacznę grać na słuchawkach i będę komunikował się przez mikrofon. Co mogę dodać - sądzę, że sporo graczy i adminów mnie kojarzy, gram wykonując cele, zawsze gram do końca. Kulturę myślę, że też zachowuje, nie klnę na serwerze, nie wyzywam, utrzymuje kontakt z graczami jak i adminami. Zgłaszam ludzi z sb i najważniejsze to takich którzy nie grają czysto a o to właśnie chodzi, by takich wyłapywać i karać. Okres wakacyjny jeszcze jest, spędzam na serwerze godzinę, dwie czasami dłużej - to zależy od dnia, obowiązki ma każdy więc rozpisywać tu się nie muszę. Czekam na opinie te negatywne jak i pozytywne - mam nadzieje Aloha!9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): STEAM_0:1:2933462310. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: godzina, dwie, trzy - nie określę się konkretnie, zależy od dnia, staram się być długo na serwerze11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: dni robocze częściej niż weekend'y12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 5 lat13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Pierwszy raz widzę, żeby ktoś napisał prawdę w 4 podpunkcie. Zazwyczaj jest tak, że dają 7,8,9/10 a tak naprawdę nie umieją nawet zrobić ss-ów.Podanie masz ładnie napisane, tak jak zawsze patrzę na punkt 8 tak jest on dobrze rozpisany - TAK MAJĄ WYGLĄDAĆ PODANIA (moim zdaniem) .Wymagania spełniasz, wiek odpowiedni i kompetencja obecna. Jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KreJJzoL 2 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Nie widziałem Cie na serverze, za mało przegranych godziny. NA NIE. Pozdrawiam KreJJzoL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy 69 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 jak najbardziej na TAK , KREJZOL nie widziales go bo Ciebie czesto nie ma , wymagania spelnia a co do mikro+sluchawki to dobrze bylo by sie uslyszec jak juz dolanczasz do ekipy , zadnych zarzutow do tego gracza nie ma , ogarniety , czysto gra no i co tu wiecej pisac , dozobaczenia w ekipie 5 ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Jestem na tak. -steam -mikro -amx zna podstawy tyle wystarczy, a z czasem nauczysz sie lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Przyda sie kolejny czlowiek w okresie kiedy jest malo adminow. Gra juz tu ladny kawalek czasu. + nie sprawia problemow, skladka, wiek. No i mile podanie dla oka. Jestem na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazowiecki Marcin 564 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Na TakPowody jak wyżej =D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trevor 29 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Na tak, gracz ogarnięty,miły.Zresztą koledzy podali powody wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 na TAK -ogarnięty -aktywny na serwerze -a amx to nauczysz się w 1 minute (bindujesz amxmodmenu) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyrewolwerowany 5 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 @up , co ma skill do admina ? Ja mam podzielone zdanie bo wszystko pięknie ładnie ale wchodzisz co 2 dni , moze na 2h max , troche za mało czasu na serverze a druga strona to ,że fakt faktem jesteś ogarnięty . Zacznij więcej czasu spędzać na serverze i duże Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ibrnvski 26 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Nie powinienem wypowiadać się pod własnym podaniem ale myślę, że powinniście to zobaczyć Nie wiem co to ma znaczyć. http://www76.zippyshare.com/v/15983728/file.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O.S.D.I 25 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 gracz ogarniety dlugo z nami juz gra i mysle ze da rade. Reszte powodow podali koledzy up. Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kos-Bomba:* 0 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Nie powinienem wypowiadać się pod własnym podaniem ale myślę, że powinniście to zobaczyć Nie wiem co to ma znaczyć. http://www76.zippyshare.com/v/15983728/file.html Krejzol, chyba Ci sie w glowce cos pomieszalo, kim Ty jestes aby oceniac jego przydatnosc do zespolu? Sorry za off. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wassup 59 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Nie widziałem Cie na serverze, za mało przegranych godziny. NA NIE. Pozdrawiam KreJJzoL Za mało godzin przegranych? Min 20 godzin jest potrzebne, a @ibrnvski ma 23h. Jak najbardziej na TAK+ +Widuje Cię na serwerze +Ogarnięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zostałeś przyjęty. Zgłoś się na PW. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi