SprinT 0 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Nick: Spr!nTLink do SSów: http://www74.zippyshare.com/v/28874537/file.htmlWycinek z konsoli(bez IP)*: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ cs-classic.pl [AMXBans] Reason: 'Wstaw screeny na cs-classic.pl' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:38054275' [AMXBans] Your IP: **** [AMXBans] =============================================== Serwer: DD2Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=70987 Dziwna sprawa, mam tylko 4 ss'y. Nie widze sensu oszukiwać, brakuje 1 ssa ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Tymbarkowy, zrobiles 4 ssy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SprinT 0 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Tymbarkowy, zrobiles 4 ssy? Jeśli moge się wypowiedzieć ; często tak mam że robi mi ktoś 5/3 ssy a mi dochodzi o jednego mniej - bawiłem się, szukałem ale bez efektów. Prawdopodobnie wina laptopa ;/.. ( jeśli 4 ssy są czyste to 5 też - nie ? ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowy 52 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Było robionych 5 ss'ow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Brakuje ss numer 2, ale nr 1 i 3 są czyste i nie mam do tego watpliwości. Leci ub Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tymbarkowy 52 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 http://speedy.sh/3tf4z/sprint.rar 5:36 - pojawienie sie sprinta. 6:05 - rzuca sobie flasha na twarz ale i tak zabija model CT 6:18 - zbyt pewnie ( modelowo ) 6:45 - dostaje flesha od swojego i biega normalnie jak by mial no flash. 8:04 - nie widzial modelu ale perfekcyjnie skanuje. 8:11 - tak z fleshem w rece wychodzi z trupa na B. 9:31 - ponownie jak ladnie wie ze ktos tam stoi nie bede celowal bo sie skapnal to podskocze mzoe go bedzie widac. 9:38 - jak dobrze wiedzial ze ktos zmienil na granat to jak szybko celownikiem najechal i wyszedl. 9:41 - skad wiedzial ze ktos zbiegl na prawo i on tam HE rzucil ? skad wiedzial przeciez przez sciane nie widac. 9:49 - to moze byc fart w najechaniu ale i tak jestem pewny ze posiada owy gracz wallhacka i chcial juz w niego strzelac widac p ozachowaniu. 11:07 - o ile wiem ludzi z okna patrza na podest na prawa stone a on odrazu lecial na lewo i wyczekuje az wyjdzie. 11:14 - hmmm znowu dziwne zachowanie przypadek ze tak modelowo ? 12:14 - next mape wstecz tak samo szedl i nawet nie najechal celownikiem na ta strone a patrzy na dluga tutaj kilka metrow przed juz widzi model CT i perfidnie celownik na nim 12:29 - ponownie nie spojrzy nawet w prawo z okna a odrazu na lewo i perfekcyjne skany jestem ciekaw jak by ktos kampil po prawej stronie jak by to wygladalo. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak ub. Natalja, nie daje się bana nawet jak te 4 ss'y są czyste. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi