SprinT 0 Posted August 19, 2014 Share Posted August 19, 2014 Nick: Spr!nTLink do SSów: http://www74.zippyshare.com/v/28874537/file.htmlWycinek z konsoli(bez IP)*: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You have been banned from this Server! [AMXBans] You can complain about your ban @ cs-classic.pl [AMXBans] Reason: 'Wstaw screeny na cs-classic.pl' [AMXBans] Duration: 'permanently' [AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:38054275' [AMXBans] Your IP: **** [AMXBans] =============================================== Serwer: DD2Link do bana: http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=70987 Dziwna sprawa, mam tylko 4 ss'y. Nie widze sensu oszukiwać, brakuje 1 ssa ;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
N4talijAA 2,695 Posted August 19, 2014 Share Posted August 19, 2014 Tymbarkowy, zrobiles 4 ssy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SprinT 0 Posted August 19, 2014 Author Share Posted August 19, 2014 Tymbarkowy, zrobiles 4 ssy? Jeśli moge się wypowiedzieć ; często tak mam że robi mi ktoś 5/3 ssy a mi dochodzi o jednego mniej - bawiłem się, szukałem ale bez efektów. Prawdopodobnie wina laptopa ;/.. ( jeśli 4 ssy są czyste to 5 też - nie ? ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tymbarkowy 52 Posted August 19, 2014 Share Posted August 19, 2014 Było robionych 5 ss'ow. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N4talijAA 2,695 Posted August 19, 2014 Share Posted August 19, 2014 Brakuje ss numer 2, ale nr 1 i 3 są czyste i nie mam do tego watpliwości. Leci ub Link to comment Share on other sites More sharing options...
N4talijAA 2,695 Posted August 19, 2014 Share Posted August 19, 2014 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tymbarkowy 52 Posted August 19, 2014 Share Posted August 19, 2014 http://speedy.sh/3tf4z/sprint.rar 5:36 - pojawienie sie sprinta. 6:05 - rzuca sobie flasha na twarz ale i tak zabija model CT 6:18 - zbyt pewnie ( modelowo ) 6:45 - dostaje flesha od swojego i biega normalnie jak by mial no flash. 8:04 - nie widzial modelu ale perfekcyjnie skanuje. 8:11 - tak z fleshem w rece wychodzi z trupa na B. 9:31 - ponownie jak ladnie wie ze ktos tam stoi nie bede celowal bo sie skapnal to podskocze mzoe go bedzie widac. 9:38 - jak dobrze wiedzial ze ktos zmienil na granat to jak szybko celownikiem najechal i wyszedl. 9:41 - skad wiedzial ze ktos zbiegl na prawo i on tam HE rzucil ? skad wiedzial przeciez przez sciane nie widac. 9:49 - to moze byc fart w najechaniu ale i tak jestem pewny ze posiada owy gracz wallhacka i chcial juz w niego strzelac widac p ozachowaniu. 11:07 - o ile wiem ludzi z okna patrza na podest na prawa stone a on odrazu lecial na lewo i wyczekuje az wyjdzie. 11:14 - hmmm znowu dziwne zachowanie przypadek ze tak modelowo ? 12:14 - next mape wstecz tak samo szedl i nawet nie najechal celownikiem na ta strone a patrzy na dluga tutaj kilka metrow przed juz widzi model CT i perfidnie celownik na nim 12:29 - ponownie nie spojrzy nawet w prawo z okna a odrazu na lewo i perfekcyjne skany jestem ciekaw jak by ktos kampil po prawej stronie jak by to wygladalo. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaPkUu 658 Posted August 19, 2014 Share Posted August 19, 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak ub. Natalja, nie daje się bana nawet jak te 4 ss'y są czyste. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts