Rastafari 1 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 1. Nick: Rastafari2. Imię: Daniel3. Wiek: 15 lat ukończone 10 kwietnia.4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): bardzo dobre 8,5-9/105. Mikrofon(Tak/Nie) Tak6. Składka(Tak/Nie): Tak7. Link do swojego GT**: https://www.gametracker.com/player/Rastafari/193.33.176.93:27015/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Obecność adminów na serwerze w godzinach porannych jest mała a praktycznie ich nie ma. Ja najczęściej jestem na serwerze rano. Poważnie przykładam się do roli admina a nie tak jak niektórzy byle by mieć tylko władzę.9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Nie10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Około 3,5 h11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Najczęściej rano i wieczorem. obojętnie czy to weekend czy dzień roboczy.12. Staż w grze Counter Strike 1.6: (5 lat)13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Tak byłem pare razy. Nawet na serwerze gdzie Crypton kiedyś był opiekunem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantal100 3 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 jestem na nie . powod ? gralem z nim nie raz i podaje graczy ktorzy nic nie maja . popracuj troche nad rozpoznawaniem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4Rt# 22 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Nie, wogóle Cię nie widuje na serwerze , konto do podania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari 1 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Hmm powiem tak, oczywiście ale czy tak odrazu podawałem ? Pisałem na u@ żeby admin kogoś sprawdził bo raczej od tego jest. Ja nie miałem zamiaru iść na specta i go sprawdzać bo od tego są admini, także twój post jest zbędny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari 1 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Bart. W ogóle na serwerze nie widujesz.??? Zobacz gametrackera i ilość spędzonych minut na serwerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Wypowiadanie sie w swoim podaniu jest zabronione, grozi to warnem i podanie zostaje zamkniete. Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Warna już masz za 2 wypowiedzi w swoim podaniu. GT to nie wszystko. Możesz mieć te zakichane 20h na serwie a gracze cię nie znają. P.S używaj opcji edytuj a nie piszesz 150 bezsensownych postów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B4Rt# 22 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Bart. W ogóle na serwerze nie widujesz.??? Zobacz gametrackera i ilość spędzonych minut na serwerze. no ale taka prawda ja praktycznie cię nie widuję na serwerze i to jest moje zdanie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Nie spełniasz wymagań. Odrzucam Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi