Rastafari 1 Posted August 19, 2014 Share Posted August 19, 2014 1. Nick: Rastafari2. Imię: Daniel3. Wiek: 15 lat ukończone 10 kwietnia.4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): bardzo dobre 8,5-9/105. Mikrofon(Tak/Nie) Tak6. Składka(Tak/Nie): Tak7. Link do swojego GT**: https://www.gametracker.com/player/Rastafari/193.33.176.93:27015/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**: Obecność adminów na serwerze w godzinach porannych jest mała a praktycznie ich nie ma. Ja najczęściej jestem na serwerze rano. Poważnie przykładam się do roli admina a nie tak jak niektórzy byle by mieć tylko władzę.9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Nie10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: Około 3,5 h11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Najczęściej rano i wieczorem. obojętnie czy to weekend czy dzień roboczy.12. Staż w grze Counter Strike 1.6: (5 lat)13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków): Tak byłem pare razy. Nawet na serwerze gdzie Crypton kiedyś był opiekunem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mantal100 3 Posted August 19, 2014 Share Posted August 19, 2014 jestem na nie . powod ? gralem z nim nie raz i podaje graczy ktorzy nic nie maja . popracuj troche nad rozpoznawaniem . Link to comment Share on other sites More sharing options...
B4Rt# 22 Posted August 19, 2014 Share Posted August 19, 2014 Nie, wogóle Cię nie widuje na serwerze , konto do podania Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rastafari 1 Posted August 19, 2014 Author Share Posted August 19, 2014 Hmm powiem tak, oczywiście ale czy tak odrazu podawałem ? Pisałem na u@ żeby admin kogoś sprawdził bo raczej od tego jest. Ja nie miałem zamiaru iść na specta i go sprawdzać bo od tego są admini, także twój post jest zbędny Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rastafari 1 Posted August 19, 2014 Author Share Posted August 19, 2014 Bart. W ogóle na serwerze nie widujesz.??? Zobacz gametrackera i ilość spędzonych minut na serwerze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BezImiennyy 240 Posted August 19, 2014 Share Posted August 19, 2014 Wypowiadanie sie w swoim podaniu jest zabronione, grozi to warnem i podanie zostaje zamkniete. Jestem na nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makaveli. 2,153 Posted August 19, 2014 Share Posted August 19, 2014 Warna już masz za 2 wypowiedzi w swoim podaniu. GT to nie wszystko. Możesz mieć te zakichane 20h na serwie a gracze cię nie znają. P.S używaj opcji edytuj a nie piszesz 150 bezsensownych postów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
B4Rt# 22 Posted August 19, 2014 Share Posted August 19, 2014 Bart. W ogóle na serwerze nie widujesz.??? Zobacz gametrackera i ilość spędzonych minut na serwerze. no ale taka prawda ja praktycznie cię nie widuję na serwerze i to jest moje zdanie . Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaPkUu 658 Posted August 19, 2014 Share Posted August 19, 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Nie spełniasz wymagań. Odrzucam Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts