est 0 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 cześć. podczas gry dostałem kicka za resp, okej, nalezalo mi sie. gdy wszedlem na serwer [ReasonKicker] ========================================== [ReasonKicker] Zostales wykopany przez admina [ReasonKicker] Powod: "Lamisz" [ReasonKicker] Jezeli uwazasz, ze kick byl bezpodstawny zglos to na http://amxx-dev.pl [ReasonKicker] Pozdro od autora (byCZEK) [ReasonKicker] ==================================== i tak razy kilka [ReasonKicker] ========================================== [ReasonKicker] Zostales wykopany przez admina [ReasonKicker] Powod: "Lamisz" [ReasonKicker] Jezeli uwazasz, ze kick byl bezpodstawny zglos to na http://amxx-dev.pl [ReasonKicker] Pozdro od autora (byCZEK) [ReasonKicker] ===================================== nastepnie JIMMY zbanowal mnie za "czitowanie" ==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany! ==== Zbanowany nick : est. ==== Zbanowane IP : 185.16.35.2 ==== Admin : Jimmy ==== Powod Bana : Czitowanie ==== Wygasa : Nigdy ( od 08/21/2014 - 19 : 08 : CO JEST DZIWNE BO WH/AIMA/SH NIGDY NAWET SCIAGAC NIE PROBOWALEM wiec mysle, ze dostane UB, a Jimmy.. niech sie po prostu ogarnie i tyle w temacie pozdrawiam ~ Aron PS mozecie poogladac dema z HLTV jesli uwazacie, ze "klamie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KreJJzoL 2 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Skarga słuszna, Jimmy troche przesadził , ale pewnie ma dzisiaj zły dzień, więc mu to przejdzie, Przepraszam za Jimmiego i proszę PaPka o Ub dla kolegi Pozdrawiam KreJJzoL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trevor 29 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Po 1 : Dostałeś bana na 30 min. z powodu kampienia na respie. Po 2: Wchodziłeś na aktywnym. Po 3: Wywalałem cię 3 razy a ty i tak wracałeś. Po 4: Jimmy miał ci dać aktywnego bana,ale mu się pomyliło i dał ci za czitowanie. Dlatego uważam że skarga jest niesłuszna. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy 69 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 nie wierze w typa hehehe jeszcze skargi pisze , losiu wiem co jest 5 nie gram tu 3 dni adminem nie jestem tydzien glupka ze mnie chcesz zrobic ? widzialem bana za resp od Trevor-a wiec 30 min to 30 mi a nie 2 min a powod Czitowanie to nie zadna pomylka wchodzenie na serwer na aktywnym to tez oszustwo wiec wynos sie bezczelny dzieciaku , sprawe uwazam za zamknieta a ten smieszny typ bez UB pzdr@Krejzol a Ty nawet nie wiesz o co chodzi i sie wypowiadasz bezsensownie kogo to obchodzi jaki mam dzien , nawet nie zauwazyles ze gosc wszedl na serwer po banie i wogole jakis bez kumy jestes ostatnio , nie zabardzo lapiesz pozycje Admina , tyle. pzdr 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KreJJzoL 2 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Jak Ci coś nie pasuje, to moge odejść z Administracji, bo to Ty wiecznie problemy masz do wszystkich tyle ode mnie pjontka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
est 0 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Skąd ją to mogłem wiedzieć skoro dostałem kilka a o aktywnym mowy nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaniQQQ 2 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 To pomysl logicznie ze jak dostajesz bana na 30 min i wbijesz przed uplynięciem bana masz za automatu perma za aktywnego.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapollo 1 Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2014 Jak dla mnie skarga jest niesłuszna.. Aron ostatnio był i siedział na aktywnym, miałem problem z amxem i nie moglem go zbanować po czym uciekł, jak dla mnie perm powinien być a skarga powinna zostać unieważniona ponieważ Jimmy spełnia swoje zadania.Pozdrawiam Kapol 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*Gambino*RPK 1 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 powody wyzej @up Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jimmy 69 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 @Krejzol nie chce zebys odchodzil tylko wez sie za robote , nie czepiam sie wszystkich a moze troche ? bez powodu nic nie ma pamietaj , ja staram sie ze wszystkich sil bedac na serwerze zeby zadna czitujaca parowa nie grala u nas i nie przeszkadzala innym normalnym graczom powolales sie na to stanowisko to czas robic to samo tylko z wiekszym zapalem i zainteresowaniem 5! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trevor 29 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 @est Jak nie wiedziałeś o aktywnym jak po banie za resp dawałem ci jeszcze z 2 kicki z powodem aktywny ??? Nie rozumiem ciebie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neX. 9 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Wymiana zdań. Jednak ja przybywam w pokojowych zamiarach. Zacznijmy od tego, że powinieneś poprosić o UB w innym temacie. Po drugie do jakiej cholery wchodzisz na aktywnym ! Po trzecie administrator Jimmy dał ci słusznego bana za wchodzenie na aktywnym, a ty zachowujesz się jak dzieciak [nie wykluczam, że tak jest] i próbujesz uzyskać UnBana za wszelką cenę nawet za reputację admina. Aha dodaje tylko, że to dziecko powód "Kilka dostałem" . Pozdro. Wujcio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
est 0 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 prawda dzieckiem jeszcze jestem, 18 lat nie mam skad moglem wiedziec, ze kick za resp to ban na 30 minut? pierwszy raz na tym serwerze gralem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
est 0 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 @est Jak nie wiedziałeś o aktywnym jak po banie za resp dawałem ci jeszcze z 2 kicki z powodem aktywny ??? Nie rozumiem ciebie... nie, nie, nie. powodem bylo "lamisz" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trevor 29 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 @est Hahahahaha żałosny jesteś. Jimmy ja,oraz gracze/admini którzy wtedy grali widzieli że NAJPIERW CIĘ ZBANOWAŁEM,A DOPIERO POTEM KICKOWALEM !! Więc przestań kłamać że nie wiedziałeś o banie,bo naprawdę pier... głupoty. A kicki były z powodami kolejno: aktywny,aktywny,lamisz,lamisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Skarga niesłuszna, o prośbe o Ub, masz inny dział. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi