Tymbarkowy 52 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 1.Twój Nick: Tymbarkowy 2.Nick admina/gracza który zawinił: KreJJzol 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: 12:00 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): DEMKO: http://speedy.sh/ZyVPX/Krejzol.rar / 6.Opis sytuacji: Nie chce adminować z takim małolatem... Wogole ziomek kompletnie nie zna sie na adminowaniu - podstawa o.0 dobre sobie nawet tego nie potrafi. Ludzie zglaszaja pelno cziterow jestem sam i Krejzol, wogole nie reaguje na to co ludzie pisza... A wiec musialem przejs ja na spect i zaczac ogldac ludzi jak kto gra... Krejzal wyebka niesamowita, chyba nikt nie odwaal tak jak on. Wogole porazka jest kto go przyjal na adma? Wczesniej spamy na say@, pisza do ludzi zrob swinke itp. wyzywa ludzi jako admin !!!! Gdzie przyklad jako admin !? Na to juz nie zwracalem uwagi ... Ale to co teraz robil to przechodzi ludzkie granice i prawa admina. Nie dosyc ze nie reagowal na u@ co tam psiza ludzie to na dodatego slapowal ludzi po 20-30 pukniec !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I to nie na koncu rundy tylko w trakcie gdzie sa 1:40 do zakonczenia rundy... Tak wiec nie moglem sie skupic na adminowaniu bo jak ktos napisal na U@ to zaraz znikalo iz pokazywalo sie "slap witch 0 damage" Po czym sie wkurzylem po tym incydencie i KreJzol otrzymal bana na 30 min. ( http://amxbans.cs-cl...t.php?bid=72371 ) Powód Bana Jak masz tak adminowac - odpocznij ! Mija 5 min i KreJJzol wchodzi ponownie. Wiedziałem ze to on ale jak zerknalem byl bez gwiazdki czyli bez rangi "admina" Temat: http://forum.cs-classic.pl/topic/22784-pomy%C5%82ka-z-podszywk%C4%85/#entry137421 Czy UBTeam wogole ogarnia !!!? bo ja widze ze nie.... Natalja daje mu uB za co ! za to ze byl ban za podszywke.!!! A jak bym dał bana za aktywnego bo wkoncu tak bylo. Wszedl sobie na nick bez admina i grał dalej.. JAK sie nic nie zmiani pakuje walizki i zmykam na inna siec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ibrnvski 26 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Miałem przypadek z Krejzolem, gdzie też grałem z nim i OSDIM i ja i OSDI ogarnialiśmy serwer, potem osdi poszedł zostałem z Krejzolem to nie robił nic. Zrobił raz czy dwa wypad na spekt i tyle, za pingi, kulture, resp jakoś nie wywalał. Tu trzeba podzielić czas na gre i adminowanie a jeśli chce się tylko grać to niech zrezygnuje z posady admina, tyle ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KreJJzoL 2 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 "JAK sie nic nie zmiani pakuje walizki i zmykam na inna siec."" Co to ma znaczyć? szantażujesz ich? wchodzisz raz na tydzień i jeszcze wypisujesz skarge? Zbanowałem wiecej cziterow na dd2 niż Ty masz włosów na głowie, a Ty co wbijesz posiedzisz na spectcie i wielki admin? Jeśli nie pasuje Ci, że jestem Adminem to moge odejść, ale z niekorzyścią dla serwera, bo jestem około 5-7 godzin dziennie na dd2 Ps. Spytajcie graczy, że staram się jak tylko moge pomagać serwerowni, a to że Ty i Haze tego nie doceniacie to nie moja wina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KreJJzoL 2 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 @ibrnvski przeczytałeś chociaż raz regulamin? Ps. Siedze bardzo dużo na spect i obserwuje graczy, piszesz ping? Automatycznie gracze powyżej 150 pinga są wyrzucani więc ogarnij Widze, że udzielają się Ci którzy mnie nie lubią, naprawde jak chcecie to moge odejść, ale żeby potem nie było płaczu, że nie ma admina kiedy jest potrzebny , zresztą co ja tu będę pisać. Długo gram i gracze wiedzą jaki jestem, tyle ode mnie. Pozdrawiam KreJJzoL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ibrnvski 26 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Wypowiem się po raz ostatni - "Ci którzy mnie nie lubią" - Ty też nie przyjąłeś na klatę skargi ode mnie w Twoim kierunku do tego napisałeś mi "możesz się pożegnać z adminem ziombel". To jaki Ty poziom reprezentujesz? 13 latka? Nie wyglądasz na takiego więc i takiego z siebie nie rób. Wypowiedziałem się na temat Twojego adminowania akurat wtedy, gdy ja jestem - nie wiem jak to robisz będąc z innymi adminami. Może ktoś ma inne zdanie o Tobie, ja jestem zbyt krótko adminem by móc się wypowiadać konkretniej niż teraz. Powiedziałem dość od siebie. Aloha. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2014 Tutaj Cię Krejzol'u zaskoczę. Byłem ostatnio u ziomka, spamowałem Ci na u@ że latają odpały, zero reakcji. Faktycznie, ogarnąć samemu tylu ludzi nie jest łatwo, ale Ty nawet na specta nie wszedłeś. Skarg jest coraz więcej na Ciebie. Nie podoba mi się to. Co do Ciebie, ode mnie masz ostrzeżenie, pilnuj bardziej u@. Tymbarkowy, nie masz prawa banować admina. Jeżeli są jakieś sytuacje, proszę o zgłaszanie tego do mnie lub do Karola. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi