HARDWELL 425 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Wiek: 21 Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach)?: W zaleznosci od godzin pracy i innych okolicznosci (Od godziny do kilku) Doświadczenie na podobnym stanowisku: Muzyka nie jest mi obca. Interesuje sie wszystkim zwiazanym z muzyka klubowa poczawszy od ogranizacji eventów, swiatkiem didzejskim konczac na prodkucji muzyki Moich kilka mashupów i jeden z setow, ktory byl wyrozniony na Trance Familly @ fb -> (to tylko kropelka w morzu) Dlaczego akurat Ty?: Dlaczego ja? Bo bez muzyki nie ma mnie. Kazdy podgatunek elektroniki nie jest mi obcy, a w kilku moge uznac sie za eskperta (sorry za brak skromnosci) Mam rowniez nadzieje, ze dzieki mojej aktywnosci inni uzytkownicy przekonaja sie do szeroko pojetych klubowych brzmien co bedzie dla mnie duza satysfakcja. Co chciałbyś wnieść jako DJ?: Chcialbym rozruszac dzialy muzyki klubowej, co tydzien mozecie liczyc na linki do najnowszych propozycji z klubowego swiatka oraz na previewy najnowszych trackow. Mozliwa rowniez muzyka oraz sety gdyz komputer pracuje niemal dzien i noc nawet podczas mojej nieobecnosci. 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Oczywiście, że na tak. Zna się na muzyce, robi jedne z najlepszych rs'ów, Gdzie nie spojrzysz to on pisze o muzyce, lepszej osoby na to stanowisko nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Dajesz duzo rsow. Sa albo byly na DD2 FFA i FFA GO. Lubisz to i sie znasz wiec duze Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Jestem na tak, lubisz to co robisz, a robisz to bardzo dobrze. Wymagania jak najbardziej na plus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 też jestem na tak widać że interesujesz się sporymi gatunkami muzycznymi co jest wielkim plusem i co DJ powinien mieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Jak najbardziej na tak zna się na muzyce i robi dobre rs'y Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Przyjęty. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi