Shikkibane 54 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 1. Nick: Shikkibane 2. Imię: Dawid 3. Wiek: 15 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 8/10 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 6. Składka (Tak/Nie): Tak, jednak możliwe ze z pewnym opóźnieniem 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Shikkibane/193.33.176.64:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Mam na imię Dawid, mieszkam w małej wsi na południu polski. Lubie gry komputerowe oraz piłkę nożną. Dlaczego ja? Uważam że brakuje jeszcze paru aktywnych adminów na serwerze, dlatego chciałbym się zgłosić. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 3-4 goodzinki dziennie 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Dni robocze: 10-13, 15-22. Weekendy w sumie cały dzień. 12. Staż w grze counter strike 1.6 Około 4 lata 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ) Tak Wymagania: Ukończone 15 lat + Przynajmniej 20 godzin spędzonych na serwerze + Zachowanie kultury na serwerze + Przynajmniej 10 sensownych postów na forum + Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) + Posiadanie mikrofonu + Składka za admina 7,38 zł SMS (istnieją wyjątki. Wystarczy napisać do opiekuna) + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikotyna 77 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Jestem na Tak. Rozmawiałem z tb na tsie grałem z tobą wiem ze jesteś ogar i wgl ;P +amx +wiek +składka +micro 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinek 5 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Jestem na tak.Znam cie już od paru sezonów miły ogarnięty +amx +wiek +składka +mikro 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2014 Duże tak, ZAWSZE trafnie podaje cziterów na U@, wydaje się być ogarnietym. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReVo 6 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Jestem na tak, choc myslalem, ze masz wiecej niz 15 lat ;p I nie pluj się o ten interp, bo tylko Ty nie umiesz trafic ;d 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3yczek 15 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Jestem na tak -amx -składka -micro -wiek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sony xperia j 10 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 +amx +składka +micro +wiek -czesto naduzywa mikro - obraza graczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Ogarniasz, a teraz z administracji zostało mało osób, spełniasz wymagania więc jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Pisz na gg 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi