-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Posted August 24, 2014 Share Posted August 24, 2014 1.nick:-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 2.imie:Kamil 3.wiek:16 4.znajomasc amx:dobre 6/10 5.mikrofon:tak 6.składka:nie 7.link do gt:http://www.gametracker.com/player/-*UsmiechnijSieJakSMILEY*-/193.33.177.101:27156/ 8.powinienem zostac adminem poniewaz spedzam dosc sporo czasu na serwerze i dzieki temu moglbym moglbym czyscic serwer od cheaterow i innych graczy. 9.steam:nie 10.moge poswiecic dziennie nawet od 5-8 godz. 11.dni robocze 15-00:23:00 weekendy cale dnie 12.staz:doswiadczon 4 lata gry 13.admin: nie bylem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Haze. 117 Posted August 24, 2014 Share Posted August 24, 2014 yhh , jestem na nie. Nie przekonałeś mnie swym podaniem. Złoż ponowną kandydaturę za jakiś czas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makaveli. 2,153 Posted August 24, 2014 Share Posted August 24, 2014 Na nie. Konto dla podania. Brak składki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mazowiecki Marcin 564 Posted August 24, 2014 Share Posted August 24, 2014 Moja propozycja to TAK1. Gracz gra długo2. Można za niego poręczyć3. Wiek4. Czas na serwerze.W adminowaniu jak nie był,chętnie mu pomogę.@Arioch ja się zastanawiam dlaczego Ty tutaj sobie nabijasz posty i się wypowiadasz,skoro nigdy Cię nie widziałem na serwerze.Ja to zawsze wyłapię warna za coś,ale jak spamują tu osoby co w ogóle nie mają pojęcia o serwerze to boli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wyrewolwerowany 5 Posted August 24, 2014 Share Posted August 24, 2014 Nie ;]- Za mało na serverze- Jak dla mnie nie ogarniety- podanie zerowe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trevor 29 Posted August 24, 2014 Share Posted August 24, 2014 Na tak : -długo na serwerze -wiek -często na serwerze A amx szybko się nauczysz Link to comment Share on other sites More sharing options...
O.S.D.I 25 Posted August 24, 2014 Share Posted August 24, 2014 Ja jestem na Nie. -brak skladki -mnie tez te podanie nie przekonuje. Spelnisz te dwa punkty a bede na Tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RED LABEL 2 Posted August 24, 2014 Share Posted August 24, 2014 Ja narazie jestem na Nie. Widziałem cię pare razy na serwie wydajesz się spoko i ogarnięty lecz daj się jeszcze poznać paru innym osobom poczekaj nazbieraj na skladke 11zł odpuść sb 3/4 piwa i wtedy złóż podanie myśle że na pewno będziesz lepiej widziany i więcej ludzi będzie na tak a co do gry na serwerze na prawdę opanowany ogarnięty Dobre wrażenie na mnie wywołałeś ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
HARDWELL 425 Posted August 24, 2014 Share Posted August 24, 2014 Mam mieszane odczucia co do Twojego podania Niby jestes aktywny, ale jednak malo rozpisales sie w podaniu, dyskwalifikuje Cie a brak slkadki, a to jest podstawa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BezImiennyy 240 Posted August 24, 2014 Share Posted August 24, 2014 Skladka jest obowiazkowa dla NS, jestem na nie jak na razie Link to comment Share on other sites More sharing options...
ibrnvski 26 Posted August 24, 2014 Share Posted August 24, 2014 Kojarzę Cie na serwerze, aczkolwiek rzadko. Brak kontaktu z adminami/graczami. Tak jakby - jesteś bo jesteś, złożę podanie, może dostanę admina. Jestem niestety na nie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Weronikaa 3,302 Posted August 24, 2014 Share Posted August 24, 2014 Na tak - długo na serwie ( staż ) - często go widzę - wydaję się ogarnięty a amx można szybko ogarnąć Link to comment Share on other sites More sharing options...
James0v 1,688 Posted August 25, 2014 Share Posted August 25, 2014 Do składki nie powinniście się przyczepiać, bo jest napisane, że wyjątki istnieją wtedy, kiedy uzgodni sobie coś z bezbronny opiekunem.Osobiście jestem na tak, często grasz i nabiłeś już sporo czasu, myślę, że dasz rade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mouse 45 Posted August 25, 2014 Share Posted August 25, 2014 jestem na nie: -zupelnie nie przekonujace podanie - brak kontaktu z graczami i adminami - mysle ze w przyszlosci masz szanse Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaPkUu 658 Posted August 25, 2014 Share Posted August 25, 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak wymagań, odrzucam. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts