-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 75 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 1.nick:-*UsmiechnijSieJakSMILEY*- 2.imie:Kamil 3.wiek:16 4.znajomasc amx:dobre 6/10 5.mikrofon:tak 6.składka:nie 7.link do gt:http://www.gametracker.com/player/-*UsmiechnijSieJakSMILEY*-/193.33.177.101:27156/ 8.powinienem zostac adminem poniewaz spedzam dosc sporo czasu na serwerze i dzieki temu moglbym moglbym czyscic serwer od cheaterow i innych graczy. 9.steam:nie 10.moge poswiecic dziennie nawet od 5-8 godz. 11.dni robocze 15-00:23:00 weekendy cale dnie 12.staz:doswiadczon 4 lata gry 13.admin: nie bylem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 yhh , jestem na nie. Nie przekonałeś mnie swym podaniem. Złoż ponowną kandydaturę za jakiś czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Na nie. Konto dla podania. Brak składki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazowiecki Marcin 564 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Moja propozycja to TAK1. Gracz gra długo2. Można za niego poręczyć3. Wiek4. Czas na serwerze.W adminowaniu jak nie był,chętnie mu pomogę.@Arioch ja się zastanawiam dlaczego Ty tutaj sobie nabijasz posty i się wypowiadasz,skoro nigdy Cię nie widziałem na serwerze.Ja to zawsze wyłapię warna za coś,ale jak spamują tu osoby co w ogóle nie mają pojęcia o serwerze to boli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyrewolwerowany 5 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Nie ;]- Za mało na serverze- Jak dla mnie nie ogarniety- podanie zerowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trevor 29 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Na tak : -długo na serwerze -wiek -często na serwerze A amx szybko się nauczysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O.S.D.I 25 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Ja jestem na Nie. -brak skladki -mnie tez te podanie nie przekonuje. Spelnisz te dwa punkty a bede na Tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RED LABEL 2 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Ja narazie jestem na Nie. Widziałem cię pare razy na serwie wydajesz się spoko i ogarnięty lecz daj się jeszcze poznać paru innym osobom poczekaj nazbieraj na skladke 11zł odpuść sb 3/4 piwa i wtedy złóż podanie myśle że na pewno będziesz lepiej widziany i więcej ludzi będzie na tak a co do gry na serwerze na prawdę opanowany ogarnięty Dobre wrażenie na mnie wywołałeś ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Mam mieszane odczucia co do Twojego podania Niby jestes aktywny, ale jednak malo rozpisales sie w podaniu, dyskwalifikuje Cie a brak slkadki, a to jest podstawa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Skladka jest obowiazkowa dla NS, jestem na nie jak na razie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ibrnvski 26 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Kojarzę Cie na serwerze, aczkolwiek rzadko. Brak kontaktu z adminami/graczami. Tak jakby - jesteś bo jesteś, złożę podanie, może dostanę admina. Jestem niestety na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Na tak - długo na serwie ( staż ) - często go widzę - wydaję się ogarnięty a amx można szybko ogarnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Do składki nie powinniście się przyczepiać, bo jest napisane, że wyjątki istnieją wtedy, kiedy uzgodni sobie coś z bezbronny opiekunem.Osobiście jestem na tak, często grasz i nabiłeś już sporo czasu, myślę, że dasz rade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mouse 45 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 jestem na nie: -zupelnie nie przekonujace podanie - brak kontaktu z graczami i adminami - mysle ze w przyszlosci masz szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak wymagań, odrzucam. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi