Masakracja 58 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Wiek: 16Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach)?: 56hDoświadczenie na podobnym stanowisku: Jakieś tam jest, kiedyś byłem modem na forum o grach niezależnych, teraz jednak chce trochę innej pracy. Przede wszystkim chciałbym opisać różne serwery, nowości itp.Dlaczego akurat Ty?: Mam sporą więdze na temat Metin2, a także innych gier MMORPG. Myślę że z moją wiedzą na ten temat mogę coś zdziałać. Na pewno przyda się kolejna osoba na tym stanowisku, bo co dwie głowy to nie jedna. Znam się także na innych grach takich jak: LoL, Fifa, Minecraft. W sumie gram/grałem we wszystkie te gry i posiadam chociaż przeciętną wiedzę na ich temat.Co chciałbyś wnieść jako Gamer?: Uporządkować dział Metin2, informować o nowościach, stworzyć także jakieś tutoriale do gry, oraz różnego typu porównania serwerów, a także recenzować serwery prywatne.Jakim działem chciałbyś się zająć?(GRY): Metin2 - Dlaczego? - Gram w ta grę dosyć długo, znam ją praktycznie od A do Z. Wymagania: Co najmniej 2 dni spędzone na forum + Przynajmniej 50 postów napisanych na forum + Konto na forum powyżej dwóch tygodni + Chęć pomagania innym użytkownikom + Czyste konto (Brak warnów) + Dobra znajomość regulaminów forum + Dobra znajomość zasad ortografii i interpunkcji + Mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Jestem na tak, znam go i wiem, że poradzi sobie i zadba o ten dział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Pisz na PW Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi