CSI HARD BASS 7 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 1. Nick: CSI |HARD| |BASS| 2. Imię: Adrian 3. Wiek: 18 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 8/10 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 6. Składka (Tak/Nie): Jeżeli będzie trzeba to zapłacę 7. Link do swojego GT** : http://www.gametracker.com/player/CSI |HARD| |BASS|/193.33.176.64:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Jestem konsekwentny w tym co robię i nie pozwalam na czitowanie na serwerze. Staram się pomagać jak mogę na serwerze jeżeli ktoś mnie o coś zapyta zawsze staram się pomóc, nie było na mnie skarg i mam duże doświadczenie 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Nie posiadam 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 5-6h 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy):pn-pt 15-22, sob-nd 12-20 12. Staż w grze counter strike 1.6 : 7 lat 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Byłem adminem na 4 serwerach przez długi czas LINK DO GT SKOPIOWAĆ W CAŁOŚCI 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lotosek 3 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Na tak. Ogarnięty i aktywny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZbieramNaWino 9 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Nie aktywność forum,serwera,7lat staż bez steam ? lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lotosek 3 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 ZbieramNaWino Ale my potrzebujemy Adminow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CSI HARD BASS 7 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 (edytowane) ZbieramNaWino Ale my potrzebujemy Adminow Fakt możę i moja aktywność na forum jest bardzo słaba ale na serwerze nie można mi tego zarzucić jestem praktycznie cały czas a ciebie " ZbieramNaWino " też rzadko widzę @ NIE WYPOWIADAJ SIĘ W SWOIM PODANIU 1 i OSTATNIE OSTRZEŻENIE. Edytowane 24 Sierpnia 2014 przez Rybak™ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Na tak, ale popraw aktywnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinek 5 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 jestem na tak +amx +wiek +składka bedzie aktywny na serwie miły i pomocny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikotyna 77 Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2014 Jestem za okresem próbnym. Z tego co widziałem gracz aktywny, kulturalny, z mikrofonem z którego korzysta. Ciekawy tylko jestem amx i ogólnego ogarniecia admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Jak dla Ciebie okres próbny, niby spełniasz wymagania, ale nie znam Cię zbytnio. Popraw aktywność. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Okres próbny, paru adminów odpadło wiec potrzeba. Pokaż się na serwerze z dobrej strony ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kiszony Banan 1 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Na tak + miły + aktywność na forum zawsze można poprawić +spora aktywność na serwie +amx +mikro ale się rozpisałem xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Pisz na GG Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi