Shakugan No Shana 81 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Więc.. Chcielibyśmy się do czegoś przyznać, razem z graczem *_*.. tak naprawdę oszukaliśmy Was co do naszego wieku. Naprawdę urodziłem się w roku 2000 a nie 1999, powodem kłamstwa było to, że gdy pierwszy raz składałem podanie ( po namawianiu Mnie ), nie chciałem ośmieszyć się przed graczami CoD'a 45k oraz na forum a jakbym już dostał admina, żeby gracze nie pisali czegoś w stylu " Dzieciak nie będzie Mi mówił co mam robić, wiem lepiej". *_* ur. 2001 : "Normalnie to bym adma nie dostał oraz nie chciałem, żeby gracze uważali Mnie za dziecko" Przepraszamy, jeżeli stracimy adma nie ma problemu . Nie chcieliśmy Was oszukiwać. @natalja tylko nie hejt :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
*_* 89 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 W pełni się pod tym podpisuję. Niechcieliśmy was dłużej oszukiwać, zrozumiemy karę/stratę admina. Miło było służyć i pomagać w utrzymaniu serwera. Pozdrawiamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 a masz hejta xd 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Dlaczego macie od razu tracić admina ? Nie przeszkadza mi to że macie tyle lat, ważne że ogarniacie, hmm.. trochę mnie zaskoczyliście. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomm 164 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Według mnie nie wiek się liczy w byciu adminem ale odpowiedzialność i chęci. Fakt ,że przyznałeś się dowodzi ,że jesteś dojrzały więc według mnie nie ma sensu zabierać ci adma i powodować zamieszanie . Pozdrawiam 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xRealx Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Nie ładnie, nie ładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi