ziomm 164 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 (edytowane) Witam, tym razem przedstawię wam anime studia A-1 Pictures, autorem mangi jest Shinobu Ootaka Tytuł: Magi The Labyrinth of Magic Gatunek: Shounen, Akcja, Fantasy, Komedia, Przygodowy Tematyka: Magia, Przemoc Ilość odcinków: 25 Rok produkcji: 2012 Akcja anime toczy się w świecie na którym 14 lat temu pojawiły się tajemnicze obiekty nazywane lochami. Osoby które zdołały przejść loch zyskują władzę i bogactwo. Aladyn to chłopiec, który spędził całe swoje życie w małym pokoju za przyjaciela mając jedynie Ugo, dżina mieszkającego w flecie. Jednak nasz mały bohater postanawia wyruszyć w podróż aby zobaczyć nieznane. Zgłębiając coraz bardziej historię świata dowiaduje się, że jest magim, czarodziejem posiadającym prawo wyznaczania królów. W trakcie podróży spotyka Alibabę. Razem pragną udać się do swojego pierwszego lochu. Magi to seria, która potrafi zapaść w pamięć. Nie ma tu tak dużo akcji jak w naszych sławnych tasiemcach ale ogląda się bardzo fajnie. Polecam i zapraszam do oglądania. Poniżej zamieszczam link do pierwszego sezonu, recenzja drugiego pojawi się już wkrótce. http://magi.wbijam.pl/pierwsza_seria.html Edytowane 26 Stycznia 2016 przez Rias 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2014 Na pewno obejrzę, tylko jeszcze nie wiem kiedy. Tyle anime, a tak mało czasu c: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Dopiero teraz znalazłam czas żeby przeczytać i się nie zawiodłam c:. Masz "fajny" styl pisania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neffju 328 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Zapowiada się dobrze. Obejrzę jak tylko będę miał chwile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi