Mazowiecki Marcin 564 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Siema otóż piszą tutaj gracze,których w ogóle nie znam i ani razu nie widziałem na serwerze. Zawsze się wypowiedzą w jakimś podaniu na admina,zawsze dadzą jakąś propozycję do naszego serwera.To jest żałosne i śmieszne,jak ktoś podaje w podaniu na admina swoje powody załóżmy np że na "NIE"bo nigdy Cię nie widziałem.Jak osoba która nigdy tu nie grała może dawać powód na Nie skoro <no właśnie> tu się powtórzę,"NIGDY TU NIE GRAŁA".Warnami proszę karać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Tak to jet racja i nie tylko na FFA bo to jest na wszystkich serwerach. Można by było było dodać jaki punkt do regulaminu forum dotyczących takich spamerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wassup 59 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Jak ktoś tu coś o mnie pomyślał :v - nick z serwera; @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
James0v 1 688 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Pomyśl, że tak jak ja ludzie mogą grać pod innymi nickami, niech zostanie tak jak jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Nigdy nie masz pewności czy grali czy nie. A dla kogoś kto składa podanie jest to plusem albo minusem, więc nie wiem po co ten temat. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi