Gość Bl3nd Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 1. Nick: Bl3nd 2. Imię: Bartek 3. Wiek: 22 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 6/10 5. Mikrofon(Tak/Nie): Tak 6. Składka (Tak/Nie): Jak trzeba to pewnie że tak 7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Bl3nd/193.33.176.64:27015/ 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Jestem wesołym chłopakiem, opanowany i Jedyny Taki. A dlaczego ja ? Dlatego, że dosyć często bywam na serwerze akurat wtedy, kiedy są "cheaty" a nie ma Adm. 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: Nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: 5h 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy): Zależnie od tego kiedy jestem w domu. 12. Staż w grze counter strike 1.6: 4 lata z przerwami 13. Czy byłeś już adminem? : Nie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Jestem na tak, aktywność, wiek, minusem jest amxx, ale to nic trudnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
3yczek 15 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Na tak spełnia wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 chociaż nie lubię Cię najbardziej z całego serwa to jestem na tak Bardzo aktywny i ogarnięty gracz. Przyda się kolejny aktywny admin. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinek 5 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 jestem na tak spełnia wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blu-_- 0 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Na tak. Co prawda nie rozpisałeś się w punkcie 8 ale spełniasz podstawowe wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZbieramNaWino 9 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Tak,wiek,staż gry czy ogar jaki ogar reprezentujesz w grze mówią wszystko że można Ci zaufać i dać szansę a amxx nie jest trudny a jeśli się czegoś nie wie to amx_help jest zawsze dostępny. PS:Tylko nie graj Pain Kilerem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shikkibane 54 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Wreszcie po tylu namowach zlozyl xd Na tak, mily, ogarnięty, aktywny, a amx idzie łatwo ogarnac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Na tak Amx Aktywny Ogarniety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CSI HARD BASS 7 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Na tak, ale częściej mikro używaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikotyna 77 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Na wielkie Tak. Amx to nic trudnego 30 min i wszystko bd miał ogarnięte. + Wiek + Czas na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrynioO 3 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Oczywiście że jestem na tak tylko jak tam kolega wyżej powiedział używaj mikro + wiek ! + aktywność ! + ogarnięty gracz ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Pisz na GG ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi