Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Nick: lato Powód rezygnacji: Brak czasu. Coś od siebie: Admina możesz mi karol zostawic, bo od czasu do czasu będę wbijał. Kończę z tym ponieważ takim typem serwera powinien się zając ktoś kto ma czas, a ja już go nie mam, robota, studia itd. Karolowi życzę powodzenia w prowadzeniu diablo, bo to on będzie z tego co się orientuje od strony technicznej, a czy będzie nowy opiekun tego nie wiem. Tam zajmowac mi się moim diablo i go nie zaniedbywac ! ;d Pozdrawiam wszystkich użytkowników classic, nie będę wypisywał bo za dużo was tu jest ;D Do zobaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajman 45 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Szkoda ze odchodzisz do zobaczenia w przyszlosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Siemanko, zawitaj do nas czasami. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Jestem chyba 1 aktywnym administratorem serwera diablo. Mam czas i chęci. Mógłbym zostać opiekunem ;d Trzymaj się. Cześć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Szkoda, bo sądziłem że zacznę grać na Diablo i może bliżej poznam jego administrację.. Trzymaj się i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 I tak wróci XD narka i szkoda że odchodzisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
07 zglos sie 38 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 kawał dobrej roboty zrobiłeś szkoda, że odchodzisz powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Ok Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi