Skocz do zawartości

Podanie medyka :D do UBTEAM :D

Skiperek

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:Skiperek, Medyk
Staż gry Counter-Strike:od 10 roku życia :D 
Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBans? :nie :P dlatego do tych ub bym potrzebował nauczyciela, ale szybko się uczę i znajdę albo sam się nauczę,aby odbanować.
Ile czasu poświęcasz forum?:Jak najwięcej;)
Czy korzystałeś ze wspomagaczy?*Jeśli tak to jakich?:Tak, gdy byłem mały ;) SH AIM WH DRIFT KOMENDY
Czy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci:Tak, za dużo razy przycisnąłem f 12 na bf2 ( słuchawki położyłem i poleciały f12 :D A potem sam jeszcze dawałem bany sobie bo wiadomo, też popełniam błędy ;)
Doświadczenie na podobnym stanowisku:Na takim jeszcze nie. Ale mam admina na bf2 i zombi modzie wiem o co chodzi z cheatami ;)
Informacje o sobie lub uwagi:Jestem miły osobą. Wiadomo każdy może ponieść nerwy i mnie też ale staram się tego nie pokazywać ;) A po drugie jest o mnie wywiad tam trochę wiecej się dowiecie oraz pod podaniami moimi na adminów :D 
Wiadomo startuje tutaj na rangę ubTeam, to muszę potrafić odróżnić cheat od skilla a tekstury serwerowe od nie serwerowych :D 
Chyba najważniejsze rzeczy napisałem :) 

I proszę nie pisać, że nie bo nie byłem nigdy jeszcze w UB TEAM bo w końcu trzeba być ten pierwszy raz co nie ?: D

• 2 tygodnie później...
  • Właściciel

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.

Powód: NIE

Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności