Skiperek 197 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Nick:Skiperek, MedykWiek:17Staż gry Counter-Strike:od 10 roku życia Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBans? :nie dlatego do tych ub bym potrzebował nauczyciela, ale szybko się uczę i znajdę albo sam się nauczę,aby odbanować.Ile czasu poświęcasz forum?:Jak najwięcej;)Czy korzystałeś ze wspomagaczy?*Jeśli tak to jakich?:Tak, gdy byłem mały SH AIM WH DRIFT KOMENDYCzy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci:Tak, za dużo razy przycisnąłem f 12 na bf2 ( słuchawki położyłem i poleciały f12 A potem sam jeszcze dawałem bany sobie bo wiadomo, też popełniam błędy Doświadczenie na podobnym stanowisku:Na takim jeszcze nie. Ale mam admina na bf2 i zombi modzie wiem o co chodzi z cheatami Informacje o sobie lub uwagi:Jestem miły osobą. Wiadomo każdy może ponieść nerwy i mnie też ale staram się tego nie pokazywać A po drugie jest o mnie wywiad tam trochę wiecej się dowiecie oraz pod podaniami moimi na adminów Wiadomo startuje tutaj na rangę ubTeam, to muszę potrafić odróżnić cheat od skilla a tekstury serwerowe od nie serwerowych Chyba najważniejsze rzeczy napisałem I proszę nie pisać, że nie bo nie byłem nigdy jeszcze w UB TEAM bo w końcu trzeba być ten pierwszy raz co nie ?: D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 7 Września 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: NIE Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi