Skiperek 197 Posted August 27, 2014 Share Posted August 27, 2014 Nick:Skiperek, MedykWiek:17Staż gry Counter-Strike:od 10 roku życia Czy obsługiwałeś wcześniej AMXBans? :nie dlatego do tych ub bym potrzebował nauczyciela, ale szybko się uczę i znajdę albo sam się nauczę,aby odbanować.Ile czasu poświęcasz forum?:Jak najwięcej;)Czy korzystałeś ze wspomagaczy?*Jeśli tak to jakich?:Tak, gdy byłem mały SH AIM WH DRIFT KOMENDYCzy byłeś karany w jakikolwiek sposób na naszej sieci:Tak, za dużo razy przycisnąłem f 12 na bf2 ( słuchawki położyłem i poleciały f12 A potem sam jeszcze dawałem bany sobie bo wiadomo, też popełniam błędy Doświadczenie na podobnym stanowisku:Na takim jeszcze nie. Ale mam admina na bf2 i zombi modzie wiem o co chodzi z cheatami Informacje o sobie lub uwagi:Jestem miły osobą. Wiadomo każdy może ponieść nerwy i mnie też ale staram się tego nie pokazywać A po drugie jest o mnie wywiad tam trochę wiecej się dowiecie oraz pod podaniami moimi na adminów Wiadomo startuje tutaj na rangę ubTeam, to muszę potrafić odróżnić cheat od skilla a tekstury serwerowe od nie serwerowych Chyba najważniejsze rzeczy napisałem I proszę nie pisać, że nie bo nie byłem nigdy jeszcze w UB TEAM bo w końcu trzeba być ten pierwszy raz co nie ?: D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Qesik 11,987 Posted September 7, 2014 Root Share Posted September 7, 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: NIE Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts